mawa написав:Armani - дякую , зараз почну вивчати досконально. Може ще підкажете де є описано таке як - хто має право користуватись прибудинковою територією, щоб тикниту секретарці - що я як власница квартири в будинку маю право на користування даною територією, якщо не будуть проти інші проживаючі.
Armani написав:кстати mawa, вы Твенко читать не любите?
ааааааааааааааа пад сталом стопитсот процентов.....Armani написав:в Межигорье, там почують кожного!
от блин я фигею ну почему к нотариусам идут или не идут но....спрашивают всякую чепуху-почему не в жек...и т.д, ну и т.п....З заді будинку більшість мешканців має свої участочки - де саджають квіти і т.д, ця вся територія самовільно огороджена і здебільшого межі участків співпадають з межами балконівmawa написав:Добрий день. Підкажіть як вийти з такої ситуації: - купили квартиру в п’ятиповерховому будинку, на першому поверсі. З заді будинку більшість мешканців має свої участочки - де саджають квіти і т.д, ця вся територія самовільно огороджена і здебільшого межі участків співпадають з межами балконів. Участок який межує з моїм балконом самовільно використовує людина яка до нашого будинку на даний момент немає ніякого відношення ( років з 10 тому він проживав в нашій квартирі на правах – тимчасогово проживання і згодом отримав іншу квартиру). На моє прохання прибрати хлам і чагарники малини( в яких купа мусору) чоловік лише лается, через його огорожу я навіть неможу провести ремонт балкону та заміну рами - бо немаю ніякого доступу до балкону з зовнішньої стороні. До кого мені звернутись щоб я могла територію очистити і на законних підставах зробити там своїм дітям майданчик.?
mawa написав:Добрий день. Підкажіть як вийти з такої ситуації: - купили квартиру в п’ятиповерховому будинку, на першому поверсі. З заді будинку більшість мешканців має свої участочки - де саджають квіти і т.д, ця вся територія самовільно огороджена і здебільшого межі участків співпадають з межами балконів. Участок який межує з моїм балконом самовільно використовує людина яка до нашого будинку на даний момент немає ніякого відношення ( років з 10 тому він проживав в нашій квартирі на правах – тимчасогово проживання і згодом отримав іншу квартиру). На моє прохання прибрати хлам і чагарники малини( в яких купа мусору) чоловік лише лается, через його огорожу я навіть неможу провести ремонт балкону та заміну рами - бо немаю ніякого доступу до балкону з зовнішньої стороні. До кого мені звернутись щоб я могла територію очистити і на законних підставах зробити там своїм дітям майданчик.?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів