и правильно сделали.при перевірці діяльності колеги, вказали на недолік запису цих службових перевірок, на їх часте використання. Мотивують, що про це записується або в самому договрі, або відбираються заяви відповідного змісту.
Оленка Справедлива написав:Пишу только потому, что у нас при проверках их отсутствие указывают как нарушение инструкции.
Но объяснить нафикнада никто не может.
Armani написав:чтобы все встало на свои места, нужно добавить в инструкцию пункт такого содержания: нарушение которое объяснить нафикнада никто не может.
Оленка Справедлива написав:Armani написав:чтобы все встало на свои места, нужно добавить в инструкцию пункт такого содержания: нарушение которое объяснить нафикнада никто не может.
У нас половина Инструкции написана так, что никто понять не может, нафикнада, и что?
Armani написав: Оленка Справедлива, нафикнада на меня обижаться, я же не вам в упрек писал.
Ынотио написав:Службова відміточка:
Перевіркою документів встановлено, що цей договір відповідає обсягу правоздатності, дієздатності Публічного акціонерного товариства „Ы-Банк” та дієздатності фізичної особи Ыванова Ы.Ы., а також превірені повноваження представника відділення № 21 ПАТ «Ы-Банк» Ыванової Ы.Ы.
Оригінали документів, крім, тих, що залишаються в справах нотаріуса, повернуті сторонам договору.
Dali написав:Вже скільки раз тут, на форумі, просили - не створюйте порочної практики, типу - дивіться, який(яка) я класний(а), скільки я всього пишу, знімаю, зберігаю! А страдати повинні ні в чому не винні люди, тобто ми, які не менш старанні та сумлінні, тільки на фіга робити дурну роботу?
Мене, як прочитала перше, витерте, повідомлення Ынотио, мало не розірвало.
Ынотио написав:давайте поговорим о заявлениях на выезд детей, Вы оставляете документы в деле? зачем, чем предусмотрено, кроме как в номенклатуру внесли, скажу ничем и оставлять их или не оставлять это Ваше право как и право делать служебные отметки
Dali написав:А мене мучить таке питання. Зміст зяви ми переписуємо в рєстр. Тепер заяви по виїзду дітей залишаємо в себе. В реєстр все одно переписувати? Кожного рзу по привичці пишу і думаю - а нашо?
Olenka написав:Оленка Справедлива! Вы мне сегодня приснились![]()
Olenka написав:Ой в моем сне вы были мегамозгом и выиграли в номинации "Нотариус года"
Теперь будем надеяться что я вижу вещие сны![]()
Оленка Справедлива написав:Ынотио написав:давайте поговорим о заявлениях на выезд детей, Вы оставляете документы в деле? зачем, чем предусмотрено, кроме как в номенклатуру внесли, скажу ничем и оставлять их или не оставлять это Ваше право как и право делать служебные отметки
О, я вот о том же думала... у нас почему-то номенклатура стала самым главным нормоустанавливающим документом - прям конституция нотариуса.
Ынотио написав:Dali написав:А мене мучить таке питання. Зміст зяви ми переписуємо в рєстр. Тепер заяви по виїзду дітей залишаємо в себе. В реєстр все одно переписувати? Кожного рзу по привичці пишу і думаю - а нашо?
специально для Вас українською:
Законодавством на теперішній час не передбачено залишення нотаріусами примірнику такої заяви та документів до неї, тобто заведення та заповнення такого наряду не є обов’язковим, та що в ньому зберігається – не регламентовано. Отже нотаріус має право завести такий наряд згідно номенклатурі та зберігати документи, які на його погляд, підлягають зберіганню, щоб забезпечити безспірність вчинення нотаріальної дії.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів