Форум

Інформаційний ресурс

Доверенность в Росию

Доверенность в Росию

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Marta » 01 липня 2011, 13:36

Поделитесь пожалуйста доверенностью в Россию на получение квартиры .
Marta

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 48 раз.
Подякували: 67 раз.

Re: Доверенность в Росию

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Veдьмо4ка » 01 липня 2011, 13:44

а что там уже квартиры раздают... безвозмездно?
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Vatson » 01 липня 2011, 13:46

и я хочу получить квартиру в России.

А вообще в такой ситуации прошу взять шаблон в России (раз делают доверку значит знают представителя в России, пусть пойдет там к нотариусу и попросит шаблон, чтоб потом он же его и принял).
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення matveeva » 01 липня 2011, 14:10

*WRITE*
Д ОВ І Р Е Н І С Т Ь

Мiсто --- ---- областi, Україна, ----- дві тисячі одинадцятого року.
Я,-----, що зареєстрований за адресою: ---, паспорт громадянина ------, виданий ---- від --- року, код підрозділу ---, ідентифікаційний номер: ----, на підставі доручення, укладеного між сторонами в усній формі, цією довіреністю,
уповноважую
гр. ---, що зареєстрована за адресою: ----, паспорт громадянина Російської Федерації -----, виданий відділом--- від ---- року, код підрозділу ----,
бути моїм представником
у відповідних компетентних органах, установах, організаціях, незалежно від їх форм власності та підпорядкування, з усіх без винятку питань, пов’язаних з приватизацією у мою власність та на моє ім'я кімнати номер ----- у будинку ----) що розташований по вулиці ---в місті --- ---- Російської Федерації, для чого надаю йому право представляти мої інтереси у всіх компетентних органах, в тому числі державних та адмінісративних установах та організаціях будь-яких форм власності, в Бюро технічної інвентаризації, паспортно-візовій службі, житлових конторах та органах житлово-комунального хазяйства, в міській та/або районній адміністрації за місцем проживання, в органах РАЦС, приватизаційному комітеті (бюро з приватизації), органах державної реєстрації у зв'язку з підготовкою (отриманням) необхідних довідок, документів, свідоцтв, ордерів, а також дублікатів; зареєструвати моє право власності, договір передачі нерухомого майна (кімнати) у власність громадян в Управлінні Федеральної служби державної реєстрації, кадастру та картографії по Свердловській області, з правом отримати свідоцтво про державну реєстрацію права та зареєстрованих правовстановлювальних та інших документів, розписуватися в разі необхідності, надавати документи, усувати недоліки, сплачувати кошти (збори та мита), а також здійснювати усі інші дії, пов'язані з виконанням наданих повноважень;
а також продати за ціною та на умовах за власним розсудом належну мені кімнату номер---- у будинку ---- що розташований по вулиці -- в місті ---- - Російської Федерації, для чого надаю йому право представляти мої інтереси в Бюро технічної інвентаризації, органах архітектури, паспортно-візовій службі, житлових конторах та органах житлово-комунального хазяйства, в інспекціях Федеральної податкової служби РФ, в Управлінні Федеральної служби державної реєстрації, кадастру та картографії по Свердловській області, а також інших компетентних органах, установах та організаціях для отримання довідок і документів, необхідних для укладання договору купівлі-продажу вищевказаного нерухомого майна, укласти договір купівлі-продажу від мого імені, отримати належні мені кошти, подавати заяви (в тому числі заяву про те, що Довіритель в шлюбі не перебуває), підписувати необхідні документи, бути моїм представником в Управлінні Федеральної служби державної реєстрації, кадастру та картографії по Свердловській області з питань проведення усіх реєстраційних дій пов'язаних з укладанням договору купівлі-продажу, в тому числі реєстрації прав власності, реєстрації правочинів та прав власності, що виникли раніше, реєстрації переходу права власності, підписувати акти прийому-передачі, отримувати оригінали документів, зареєстровані правовстановлювальні документи, свідоцтва про державну реєстрацію прав, в тому числі повторні свідоцтва про реєстрацію права власності, зняти мене з реєстраційного обліку за вищевказаною адресою, сплачувати належні з мене платежі, в тому числі авансові суми, провадити розрахунки, а також виконувати всі інші юридично значимі дії, пов’язані з виконанням даної довіреності.
Приватним нотаріусом роз’яснено Довірителю, що згідно зі ст. 239 Цивільного кодексу України правочин, вчинений Представником, створює, змінює, припиняє цивільні права та обов’язки особи, яку він представляє, також зміст ст.ст. 247-250 Цивільного кодексу України.
Довіреність видана без права передоручення терміном на три роки та дійсна до дві тисячі року.

ПIДПИС: _____________________________________________________________________________________________

но это не истина в последней инстанции, просто образец %)

еще могут попросить перевести им а русский, они там видите ли не понимают \m/
сейчас, я все брошу и стану хорошей!
matveeva

Повідомлення: 30
Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 25 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Просто Piseц » 01 липня 2011, 15:29

Да просто любую довереность, какой у вас есть шаблон + перевести на русский язык. И все! зачем придумовать колесо?
Делать российские доверености дело русских нотариусов! а мы, извините за слово, Украинцы!!!! (заметьте что хоть это и капец, но всеравно с большой буквы) *WALL*
Вообще-то я человек хороший. но стараюсь этого не показывать....
Просто Piseц

Повідомлення: 2157
Дякував (ла): 388 раз.
Подякували: 971 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів