Номер повідомлення:#15
кувшинка
» 15 липня 2011, 12:05
ЗУ «Про громадянство»
Стаття 16. Необхідність згоди дітей під час набуття
громадянства України
Набуття громадянства України дітьми віком від 14 до 18 років
може відбуватися лише за їхньою згодою.
( Стаття 16 із змінами, внесеними згідно із Законом N 2508-IV
( 2508-15 ) від 05.04.2005 )
Мой образец заявления еще 2004 года, больше как-то не обращались!
Переделайте под себя кто как считает нужным удостоверить.
КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ
________ МАКСИМА МИКОЛАЙОВИЧА,
___________року народження,
мешкаю за місцем реєстрації за адресою:
З А Я В А
Поданням цієї заяви я, неповнолітній _________________МАКСИМ МИКОЛАЙОВИЧ, 27.05.19___ року народження, що дію зі згоди законного представника - матері ____________________, даю свою згоду прийняти громадянство України та прошу видати мені паспорт громадянина України.
Місто_________області ____________вересня дві тисячі ___року.
підпис: ___________________(_____________________________________________________)
У зв’язку з вищевикладеним,
я, мати ________ОЛЕНА ОЛЕКСІЇВНА -
законний представник неповнолітнього _______________ МАКСИМА МИКОЛАЙОВИЧА, 27.05.___ року народження, даю свою згоду на прийняття громадянства України моїм сином ____________, ___________року народження, з отриманням паспорта громадянина України, а також на підписання ним цієї заяви, та підтверджую, що особа, яка підписала цю заяву, є моїм сином ____________ МАКСИМОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ, __________ року народження.
підпис:_____________________(___________________________________________________)
мати
Ф. 70 удостоверительной не подойдет наверное. Надо смешанную лепить, подлинность подписи матери может тоже ж удостоверить надо, а если и не надо, дак хоть о проверке полномочий законного представителя должно ж в форме быть, а я че-то этого не видюююю!????
Клопотання законного представника про отримання громадянства дитиною оформляється окремо