Ст. 65 СК
3. Для укладення одним із подружжя договорів, які потребують нотаріального посвідчення і (або) державної реєстрації, а також договорів стосовно цінного майна, згода другого з подружжя має бути подана письмово.
Инструкция п. 48
…Укладання договорів про зміну або розірвання нотаріально посвідчених договорів здійснюється з дотриманням правил пункту 45 цієї Інструкції.
Scarlett написав:доброго дня коллеги.
подскажите, у кого-нибудь есть образец договора о рассторжении договора аренды авто? и обязательно ли его нот удостоверение?
и сколько вы берете за это.
у меня ситуация юр лицо взяло у физ.лица в аренду авто, 3 года назад. теперь стороны хотят его рассторгнуть по взаимному согласию. и такая же ситуация у этого же юр лица с другим физиком, но там позичка авто. вот теперь сижу и думаю как правильно рассторгать эти договора (и аренду и позичку)
спасибо заранее.
Scarlett написав:доброго дня коллеги.
подскажите, у кого-нибудь есть образец договора о рассторжении договора аренды авто? и обязательно ли его нот удостоверение?
и сколько вы берете за это.
у меня ситуация юр лицо взяло у физ.лица в аренду авто, 3 года назад. теперь стороны хотят его рассторгнуть по взаимному согласию. и такая же ситуация у этого же юр лица с другим физиком, но там позичка авто. вот теперь сижу и думаю как правильно рассторгать эти договора (и аренду и позичку)
спасибо заранее.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів