Форум

Інформаційний ресурс

Допоможіть, будь ласка, вирішити питання!!!

Допоможіть, будь ласка, вирішити питання!!!

Номер повідомлення:#1

Повідомлення oksana1988 » 26 липня 2011, 21:46

Доброго дня! Я не юрист і дуже далека від законів(( Але дуже потрібна допомога!!! Отже, я стояла на біржі 1 рік і отримувала допомогу (400грн.) Потім мене влаштували на роботу по державній дотації, де я пропрацювала 3 місяці (з/п 1100грн.). Зараз я хочу звільнитися, але директор вимагає, щоб я заплатила йому 2000 грн. за те, поки він знайде нового працівника, а якщо я не заплачу - то він звільнить мене не за моїм бажанням. І сказав що після цього я повинна буду по закону повернути біржі всі отримані мною з/п. Допоможіть, будь ласка, чи дійсно є такий закон? Чи повинна я буду повертати біржі гроші? Чи може він щось таке зробити? Чи він просто мене шантажує?
oksana1988

Re: Допоможіть, будь ласка, вирішити питання!!!

Номер повідомлення:#2

Повідомлення SELLA » 27 липня 2011, 09:43

Оксана, Ваше питання не до нотаріусів, а до адвокатів.
Три золотых правила языка:
— Думай, что говоришь.
— Не говори того, чего не думаешь.
— Не всё, что думаешь, говори.
SELLA

Повідомлення: 1286
Дякував (ла): 3836 раз.
Подякували: 2686 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Троянда » 27 липня 2011, 09:59

oksana1988 написав:Доброго дня! Я не юрист і дуже далека від законів(( Але дуже потрібна допомога!!! Отже, я стояла на біржі 1 рік і отримувала допомогу (400грн.) Потім мене влаштували на роботу по державній дотації, де я пропрацювала 3 місяці (з/п 1100грн.). Зараз я хочу звільнитися, але директор вимагає, щоб я заплатила йому 2000 грн. за те, поки він знайде нового працівника, а якщо я не заплачу - то він звільнить мене не за моїм бажанням. І сказав що після цього я повинна буду по закону повернути біржі всі отримані мною з/п. Допоможіть, будь ласка, чи дійсно є такий закон? Чи повинна я буду повертати біржі гроші? Чи може він щось таке зробити? Чи він просто мене шантажує?

Оксана, обратитесь с Вашим вопросом на сайте Государственной службы занятости в консультативный центр
http://www.dcz.gov.ua/control/uk/index
Троянда

Повідомлення: 48
Дякував (ла): 69 раз.
Подякували: 24 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Просто Piseц » 27 липня 2011, 10:11

В принцыпе вы должны отработать 15 дней (по закону) и потом уходить. Никому ничего платить при этом не надо! А то будет..... как там говорили.... Хочешь получить зарплату? ВЫКУПИ ЕЕ!....
Короче обращайтесь к адвокату!
Вообще-то я человек хороший. но стараюсь этого не показывать....
Просто Piseц

Повідомлення: 2157
Дякував (ла): 388 раз.
Подякували: 971 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів