Чого не боролися?
мулатка » Сьогодні, 16:33
Неееееее,
Рыбка,
я все......борюсь только там, где 101 процент уверена, что выиграю.
Калина написав:Весна:) написав:Ынотио написав:при всех подсчётах рассчётах у госнотариуса наследство дешевле, почему? у них государственные реестры бесплатные?
вони не несуть витрати пов'язані з видачею спадщини( інтернет, світло, бумага, заправка принтера) , їм не потрібно утримувати приміщення(охорона, комунальні послуги, прибирання), вони отримують зарплату.
і ще.... можуть послати клієнта в сад
Весна, было бы очень хорошо, если бы все сказанное Вами соответствовало действительности. Кроме бюджетной зарплаты госнотариусам и консультатнтам, государство госконторам в нашем регионе не оплачивает НИЧЕГО. Аренда, свет, тепло, вода, бумага, техника, ремонты, премия, зарплата секретарям, которые содержатся за счет платных услуг, наши госнотконоты оплачивают САМИ за счет платных услуг.
Vолодимир написав:Чого не боролися?
А про що тема ? Хіба про це ? Ви на доктора прогоняєте , а самі що робите ?
Тема була про довідки . Я їх не видаю . У випадку необхідності суму оплати я вказую у посвідчувальних .
Ви аргументували необхідність їх видачі штрафами і лякали нас скаргами з цього приводу громодян , але нормативки де нам передбачені штрафи так і не назвали
Одна з нормативок була вище у вигляди листа (повірте, лише його буде достатньо із головою у тому ж відділенні з захисту прав споживачів, і у суді теж), ну і той же ЗУ "ПРо захист прав споживачів", який ми з Вами вже обговорювали, і з якого Ви теж жодної статті, яка б звільняла суб'єкта послуг від надання документу про отриманого ним розміру плати, не навели (крім того, що Ви не вважаєте, що нотаріус надає послуги).
Жаль, нельзя пять раз за одно сообщение поблагодарить.мулатка написав:Vолодимир написав:Чого не боролися?
А про що тема ? Хіба про це ? Ви на доктора прогоняєте , а самі що робите ?
Тема була про довідки . Я їх не видаю . У випадку необхідності суму оплати я вказую у посвідчувальних .
Ви аргументували необхідність їх видачі штрафами і лякали нас скаргами з цього приводу громодян , але нормативки де нам передбачені штрафи так і не назвали
Про це, про це: що я, видаючи довідки, іду на поводу клієнтів, и не борюся з ними у спадкових справах...теж на поводу...
Хто на Доктора проганяє, я навіть до нього з великої літери і на Ви звертаюся? Я його ніколи сама не чіпаю, він сам кого хош і куди хош загонить своїми безглуздими висновками як вище по спадщині утнув..... Він он дякує мені за кожний такий "прогон" ...
І шо я роблю? Видаю довідки, які Ви не видаєте. Нікого я не лякала, бо добре розумію, що нічим нікого налякати не можу апріорі...
Одна з нормативок була вище у вигляди листа (повірте, лише його буде достатньо із головою у тому ж відділенні з захисту прав споживачів, і у суді теж), ну і той же ЗУ "ПРо захист прав споживачів", який ми з Вами вже обговорювали, і з якого Ви теж жодної статті, яка б звільняла суб'єкта послуг від надання документу про отриманого ним розміру плати, не навели (крім того, що Ви не вважаєте, що нотаріус надає послуги).
Вообще-то это в законе написано.що мені відомо про те, що Ви не вважаєте нотаріуса суб'єктом послуг, і тільки - це Ваша думка,
Доктор ZAZ написав:Лучше иметь старые подержанные бриллианты, чем не иметь никаких.
Попросите это зделать представителя комитета по защите прав потребителей. Это их компетенция.мулатка написав:Ира Билык,
застрели миня!
Доктор ZAZ написав:Попросите это зделать представителя комитета по защите прав потребителей. Это их компетенция.мулатка написав:Ира Билык,
застрели миня!
Муж миссис Х., девяноста двух лет, упал и сломал себе нос. Миссис Х. опасается, что это может обезобразить его на всю жизнь.
— Эне, бэнэ, раба, квинтер, финтер, жаба, — явственно произнес новый знакомый.мулатка написав:Доктор ZAZ написав:Попросите это зделать представителя комитета по защите прав потребителей. Это их компетенция.мулатка написав:Ира Билык,
застрели миня!
Муж миссис Х., девяноста двух лет, упал и сломал себе нос. Миссис Х. опасается, что это может обезобразить его на всю жизнь.
Подпись: Вампир Доктор Коляденко Д.
Не тратьте время в поиске препятствий: их может и не существовать. Что мы нахмурились? Кто-то слизал крем с твоего эклера?мулатка написав:ДОктор,
смените ник на Коляденко...Вам больше подойдет по духу так сказать!
И ищите свою Билык на просторах интернета скока влезит!
Золотая Рыбка написав:Люди, а что обсуждаем? Чёт ни вкурю никак
мулатка написав:Золотая Рыбка написав:Люди, а что обсуждаем? Чёт ни вкурю никак
А Вы думаете я вкурю?
Один Коляденко наверное и в курсе!
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]