SELLA написав:плани складаю,звіти не пишу....просто в графі примітка пишу виконано і ставлю дату виконання ( так вчили в ДНК)
а в кінці року узагальнення складаю, роблю порівняльний аналіз
igor написав:Квартальні плани є підтвердженням того що ви дійсно підвищуєте свій кваліфікаційний рівень
igor написав:надайте інші докази і все буде гаразд
igor написав:Ці плани обумовлені
Стаття 5. Обов'язки нотаріуса
Нотаріус зобов'язаний:
постійно підвищувати свій професійний рівень, а у випадках,
передбачених пунктом 3 частини першої статті 29-1 цього Закону,
проходити підвищення кваліфікації; { Статтю 5 доповнено абзацом
дев'ятим згідно із Законом N 614-VI ( 614-17 ) від 01.10.2008 }
виконувати інші обов'язки, передбачені законом. { Статтю 5
доповнено абзацом десятим згідно із Законом N 614-VI ( 614-17 )
від 01.10.2008 }
Квартальні плани є підтвердженням того що ви дійсно підвищуєте свій кваліфікаційний рівень
СЕЛЛА, від усієї душі бажаю, щоб Вам не було часу на квартальні плани!!!! ))))))От привалить мені дуже багато роботи... тоді мені буде не до планів...
igor написав:А як визначити обсяг Ваших знаннь?
мулатка написав:Оленка Справедлива
Коллеги,
ну если у коллеги есть желание и время все это писать, ну почему бы и нет? Я за самоопредление своей профдеятельности.
Но законодательную базу под эту работу подвести никак нельзя, кроме как желанием прогнуться перед УЮ без повода целесообразность этой работы никак не объяянишь...Это лично ни к кому не относится, это просто ощущения....
Оленка Справедлива написав:igor написав:А як визначити обсяг Ваших знаннь?
Для цього проводяться перевірки раз на два роки, і стан моїх справ наглядно демонструє обсяг моїх знань.
А як визначити обсяг моїх знань за квартальним планом?
OLNIK написав:мулатка написав:Оленка Справедлива
Коллеги,
ну если у коллеги есть желание и время все это писать, ну почему бы и нет? Я за самоопредление своей профдеятельности.
Но законодательную базу под эту работу подвести никак нельзя, кроме как желанием прогнуться перед УЮ без повода целесообразность этой работы никак не объяянишь...Это лично ни к кому не относится, это просто ощущения....
Я тоже не против самоопределения, но с одним условием, чтобы оно не трансформировалось, сначала в узагальнення, потом в рекомендации, и наконец в приказ.
Как может частный нотариус составить план, если то, что принято на законодательном уровне, он уже должен знать- а не планировать знать на конец, например, квартала, а то, что законодатели еще не родили- в плане просто предусмотреть невозможно. С нами не согласовывают, что они намерены принимать, они же не понимають, что нам планировать надо на будущее.
Как может частный нотариус составить план, если то, что принято на законодательном уровне, он уже должен знать- а не планировать знать на конец, например, квартала, а то, что законодатели еще не родили- в плане просто предусмотреть невозможно. С нами не согласовывают, что они намерены принимать, они же не понимають, что нам планировать надо на будущее.
SELLA написав:...
так в державних конторах не дурніші нас сидять та можливо і більші знання мають, ніж дехто з приватних, а плани постійно складають....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів