мулатка написав:Нотариус и ставлю подпись.
Ірин@ написав:
ещё печать ставлю. А то шо это: пыдпысзес, пыдпысзес, а печатки нема.Husky написав:пишу "приватний нотаріус ___________ міського нотаріального округу Печаткин В. В., свідоцтво МЮУ № ___, реєстраційне посвідчення № ___, підпис" Только вот думаю, наверное напишут в замечания, что не указываю когда выдано свидоцтво и посвидчення.
Ынотио написав:Ірин@ написав:
кто тута? и что с Вашим персонажем на аватарке?
Husky написав:пишу "приватний нотаріус ___________ міського нотаріального округу Печаткин В. В., свідоцтво МЮУ № ___, реєстраційне посвідчення № ___, підпис" Только вот думаю, наверное напишут в замечания, что не указываю когда выдано свидоцтво и посвидчення.
Доктор ZAZ написав:ещё печать ставлю. А то шо это: пыдпысзес, пыдпысзес, а печатки нема.Husky написав:пишу "приватний нотаріус ___________ міського нотаріального округу Печаткин В. В., свідоцтво МЮУ № ___, реєстраційне посвідчення № ___, підпис" Только вот думаю, наверное напишут в замечания, что не указываю когда выдано свидоцтво и посвидчення.
Ынотио написав:7.48. У кінці кожного робочого дня після останньої
нотаріальної дії через графи 1-7 проводиться риска та підсумковим
записом у Реєстрі зазначаються кількість вчинених нотаріальних
дій, сума державного мита, стягнутого державним нотаріусом, або
розмір отриманої приватним нотаріусом плати та кількість
використаних спеціальних бланків нотаріальних документів. Такий
запис може розміщуватися в графах 1-7 і скріплюється підписом
нотаріуса.
как делаете Вы? пишите: нотариус и подпись или не подписываете, вопрос связан с замечанием при проверке реестра
VicAmazona написав:А чего нервничать. Люди просто шутят.
Льолік написав:Ну шо непонятного? Давно же уже разъяснили.
http://video.online.ua/180814/
Армани написав:боюсь писать, потому как могут за баней.., новый модератор - жесть
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]