Юлианчик написав:Майно є особистою власністю, коли воно подароване або отримане у спадщину, дружина цю квартиру купила, паспорт виданий пізніше, ніж вона її купила, і я за цим паспортом не можу встановити, на момент купівлі була вона в шлюбі чи ні.
Ынотио написав:Юлианчик написав:Майно є особистою власністю, коли воно подароване або отримане у спадщину, дружина цю квартиру купила, паспорт виданий пізніше, ніж вона її купила, і я за цим паспортом не можу встановити, на момент купівлі була вона в шлюбі чи ні.
або не перебувала у шлюбі на час придбання, що підтверджено її заявою (договора 1993 року не містили посилання на шлюб)
Юлианчик написав:Майно є особистою власністю, коли воно подароване або отримане у спадщину, дружина цю квартиру купила, паспорт виданий пізніше, ніж вона її купила, і я за цим паспортом не можу встановити, на момент купівлі була вона в шлюбі чи ні.
Юлианчик написав:С анальным прибором можно конечно, но ее нынешний муж палестинец, боюсь как бы прибор потом во мне не оказался
Бедуин написав:Юлианчик написав:Майно є особистою власністю, коли воно подароване або отримане у спадщину, дружина цю квартиру купила, паспорт виданий пізніше, ніж вона її купила, і я за цим паспортом не можу встановити, на момент купівлі була вона в шлюбі чи ні.
подавайте запит в РАЦС для отримання витягу.
Veдьмо4ка написав: то надо на законодательном уровне устанавливать срок рассмотрения документов для соврешения нотдействий
Бедуин написав:
Vikami написав:Витяг тільки в РАГСу місцевого, а якщо Продавець вийшла заміж в іншому місті?
Veдьмо4ка написав:Vikami написав:Витяг тільки в РАГСу місцевого, а якщо Продавець вийшла заміж в іншому місті?
але, але... єтот реестр как наши по заборонам - всеукраинский
Legal-solutions написав: А якщо потрібно за кордон цей витяг - тоді в той РАГС де померли одружились народились. Якось так.
Vikami написав:Veдьмо4ка написав:Vikami написав:Витяг тільки в РАГСу місцевого, а якщо Продавець вийшла заміж в іншому місті?
але, але... єтот реестр как наши по заборонам - всеукраинский
Упс!
Точно, почитала й правда виходить, що по всій Україні.
Але ж ніхто не буде відправляти людей до РАЦСу...
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]