Форум

Інформаційний ресурс

Хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012 SOS

Номер повідомлення:#1

Повідомлення OLYA » 18 червня 2010, 22:10

Колеги, хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012. Відгукніться! дуже потрібні Ваша порада і практика інших областей.
OLYA

Повідомлення: 157
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Зав.господарством » 18 червня 2010, 22:12

OLYAТобто тут є якийсь елемент примусовості? Чи продавець добровільно йде до нотаріуса?
Зав.господарством

Номер повідомлення:#3

Повідомлення OLYA » 18 серпня 2011, 13:11

Все добровільно.Я щось не можу на закритий форум перейти.
OLYA

Повідомлення: 157
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 13 раз.

Re:

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Nonna » 18 серпня 2011, 13:26

OLYA написав:Все добровільно.Я щось не можу на закритий форум перейти.

и не перейдете пока не зарегистрируетесь , а зарегистрироваться сможете если Вы ноариус......а эта информация проверяется *WRITE*
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Re:

Номер повідомлення:#5

Повідомлення VITAminka » 18 серпня 2011, 13:57

OLYA написав:Все добровільно.Я щось не можу на закритий форум перейти.

Вы не указали реквизиты свидетельства на право занятия нот. деят-тью и рег. удостоверения
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Re: Хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012 SOS

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Cuba » 19 серпня 2011, 22:56

Хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012

Любов Тихонівна, так це Ви? Розкажіть же нам про той тендер: як воно там все було?
КП «Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва» за результатами тендеру 20 червня уклала угоду з приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Смекаліною Любов Тихонівною вартістю 199 тис грн.
Нотаріус протягом липня-грудня буде надавати послуги з нотаріального посвідчення договорів про вилучення або викуп земельних ділянок для суспільних потреб у м. Києві.
Cuba

Повідомлення: 5999
Дякував (ла): 2578 раз.
Подякували: 13326 раз.

Re: Хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012 SOS

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Vatson » 23 серпня 2011, 13:22

Cuba написав:
Хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012

Любов Тихонівна, так це Ви? Розкажіть же нам про той тендер: як воно там все було?
КП «Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва» за результатами тендеру 20 червня уклала угоду з приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Смекаліною Любов Тихонівною вартістю 199 тис грн.
Нотаріус протягом липня-грудня буде надавати послуги з нотаріального посвідчення договорів про вилучення або викуп земельних ділянок для суспільних потреб у м. Києві.

Что у нас нотариусы уже в тендерах учавствуют кто лучше услуги окажут?Как на это МЮУ смотрит?а я дурочка доказывала, что не могу в тендере учавствовать и предлагать свои услуги, блииииин.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Vatson » 23 серпня 2011, 13:22

вартістю 199 тис грн.

а если зем.участки окажуться дороже и в госпошлину не вложитесь?
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#9

Повідомлення notаrk » 23 серпня 2011, 13:28

а може це тільки послуги без мита?
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Vatson » 23 серпня 2011, 13:41

notаrk написав:а може це тільки послуги без мита?

я думаю, на этот вопрос мы ответа не услышим *CRAZY*
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Cuba » 23 серпня 2011, 14:37

а я сегодня подискутировала с дядечкой насчет "нотариальных услуг". Сказала , что, если он считает, что органы нотариата оказывают услуги, то с таким же успехом может считать, что пенитециарная система тоже оказывает услуги :)) Например, щас оказывает услуги Ю.Тимошенко

Он так удивленно спросил: А шо ж тагда Вы оказываете мне сейчас?!!! :lol:
Cuba

Повідомлення: 5999
Дякував (ла): 2578 раз.
Подякували: 13326 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення мулатка » 23 серпня 2011, 16:19

А мне как субъекту оказания услуг в городе принесли предписание архитектуры установить очередную бетонную мусорку у офиса, которую все субъекты оказания услуг должны устанавливать, + убирать прилежащую закрепленную территорию. Ну второе я и так делаю, добровольно, без предписания, но, как говорится, только чуть прогнись, и будет мало.
На мусорки недешевые, которые воруют постоянно, у меня денех нет и работать я как папа Карло не могу, потому я процитировала им субъектный состав ЗУ "О защите прав потребителей" (какова Грыця именно его, - я не знаю, так, - первое шо в голову взбрело с перепугу...), согласно которого я не являюсь субъектом предоставления услуг.... :snooty:
Предписание не узяла...отак: твоїм же салом тобі ж по.... Не ту країну назвали Гандурасом!
Ну это мне тааааааак не пройдет, знаю! *ROFL* >:o
мулатка

Номер повідомлення:#13

Повідомлення bukva I » 23 серпня 2011, 18:40

Відносно предмету теми:

Хто робить договори викупу обєктів з мотиву суспільної необхідності по ЄВРО 2012 SOS

цікво, а чи можна назвати такі ДОГОВОРИ як
нотаріального посвідчення договорів про вилучення або викуп земельних ділянок для суспільних потреб у м. Києві.
:think: БЕЗПІРНИМИ

Бо ось у моєї знайомої на Русанівських садах будиночок і зовсім не з фанери.....так її ПРИМУШУЮТЬ узяти компенсяцію, розмір якої навіть на кришу не вистачить.....так ось ця знайома і їх таких там армія почали війну, прям НЕРАВНИЙ БОЙ.....Государство на танках, а жители с косами.....

Тому практика пані приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Смекаліної Любові Тихонівни ДУУУУУЖЕ ЦІКАВА буде.....
Тому що ПРИМУШЕННЯ якось не вяжеться з принципами нотаріату......
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Esse » 27 серпня 2011, 19:46

нє, коллєга, ви виграли тендер цей як висококваліфікований спеціаліст))) якщо в вас будуть конкретні питання по процедурі-задавайте,із радістю допоможу...а так...відкриваємо літературу....наприклад,МЕН, довідник нотаріуса,прпрпрпрпр....и усилєнно читаєм...а то виграти-вигра, а працювати не бажа....)))))ох мені ці проказнікі)))
незнание закона не освобождает от ответственности,зато знание-запросто
Esse

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 98 раз.
Подякували: 150 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Vanda » 29 серпня 2011, 08:33

bukva I написав:Відносно предмету теми:

цікво, а чи можна назвати такі ДОГОВОРИ як
нотаріального посвідчення договорів про вилучення або викуп земельних ділянок для суспільних потреб у м. Києві.
:think: БЕЗПІРНИМИ

Бо ось у моєї знайомої на Русанівських садах будиночок і зовсім не з фанери.....так її ПРИМУШУЮТЬ узяти компенсяцію, розмір якої навіть на кришу не вистачить.....так ось ця знайома і їх таких там армія почали війну, прям НЕРАВНИЙ БОЙ.....Государство на танках, а жители с косами.....

Тому практика пані приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Смекаліної Любові Тихонівни ДУУУУУЖЕ ЦІКАВА буде.....
Тому що ПРИМУШЕННЯ якось не вяжеться з принципами нотаріату......

Так ЗК передбачено ж таке вилучення - ст. 143, 146. Якщо власник земельної ділянки згодний з вилученням - тоді договір. Якщо не згодний - суд. А, враховуючи непідкупність наших судів, то висновок один - все равно землю заберуть
Vanda

Повідомлення: 3362
Дякував (ла): 1636 раз.
Подякували: 3173 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення bukva I » 29 серпня 2011, 09:47

Vanda :-D так так ці статті ЗК та ЦК зрозумілі.....це я так риторично мислі в слух :shifty: .....

такі є цікавим технічний процес.....
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Vanda » 29 серпня 2011, 12:08

bukva I написав:Vanda :-D так так ці статті ЗК та ЦК зрозумілі.....це я так риторично мислі в слух :shifty: .....

такі є цікавим технічний процес.....

Так "технічний процес" же ми бачемо по ТВ: якщо згодні - до нотаріуса, якщо не згодні - то "с косами" проти бульдозерів і рішень суду....
Vanda

Повідомлення: 3362
Дякував (ла): 1636 раз.
Подякували: 3173 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів