Сапфир написав:Терміново потрібна порада, нотаріуса на робочому місці немає ( проходження курсу лікування), по телефону передзвонив слідчий, вимагає з'явитись і вікрити офіс з метою здійснення виїмки документів на підставі постанови суду, що робити ? на цей момент двері зрізають !!!!!
nonna написав:Сапфир написав:Терміново потрібна порада, нотаріуса на робочому місці немає ( проходження курсу лікування), по телефону передзвонив слідчий, вимагає з'явитись і вікрити офіс з метою здійснення виїмки документів на підставі постанови суду, що робити ? на цей момент двері зрізають !!!!!
а Вы кто?
Сана написав:Может, это вообще квартира?
СРОЧНО звоните в милицию - о том, что к Вам вламываются в квартиру!
Льолік написав:Мне кажется, это троль. Откуда у следователя телефон помощника?
nonna написав:Льолік написав:Мне кажется, это троль. Откуда у следователя телефон помощника?
точно! Армани свой телефон никому не даёт....
Льолік написав:nonna написав:Льолік написав:Мне кажется, это троль. Откуда у следователя телефон помощника?
точно! Армани свой телефон никому не даёт....
Быстро мы его раскусили)
Сапфир написав:Терміново потрібна порада, нотаріуса на робочому місці немає ( проходження курсу лікування), по телефону передзвонив слідчий, вимагає з'явитись і вікрити офіс з метою здійснення виїмки документів на підставі постанови суду, що робити ? на цей момент двері зрізають !!!!!
Сапфир написав:Ні , я не помічник, я колега. Справа у тому, що нотарус дійсно лікується ( за межами регіону), і ніхто не ховається від слідчих. у слідчого постанова не про виїмку, а про обшук.... Охорону попередили, що будуть здіснювати дані слідчі дії. Дякую Всім.
Сана написав:И еще, если не секрет: это Вам В ПЕРВЫЙ РАЗ позвонили - и уже сразу приехали вырезать дверь???
Или они давно пытаются к Вам попасть?
Сапфир написав:Ні , я не помічник, я колега. Справа у тому, що нотарус дійсно лікується ( за межами регіону), і ніхто не ховається від слідчих. у слідчого постанова не про виїмку, а про обшук.... Охорону попередили, що будуть здіснювати дані слідчі дії. Дякую Всім.
nonna написав:
в связи с нашей проф.деятельностью у нас обысков не может быть....а вот просто ,как у гражданина...тады ой....
nonna написав:в связи с нашей проф.деятельностью у нас обысков не может быть....а вот просто ,как у гражданина...тады ой....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів