zagoruiko написав:Ну не роботи а надаєм послуги, я в акті написав що мною виконані послуги. на 2. з вами згоден. То звідси вихід що потрібно завірити в податковій, або в колеги.
мною виконані послуги
по проставлению печати...акква написав:мною виконані послуги
Действительно интересно, какие...
Образований два: одно техническое, второе мидицынские.zagoruiko написав:Спасибо за ответ. У Вас наверное не одно образование. Вам бы в КВН.
Я тоже.Юмор люблю и ценю.
zagoruiko написав:Юмор люблю и ценю. Вопрос о заверении справки 4ОПП.
А там давать довідку чи акт мені видніше. Доводити свою думку вам не бачу сенсу.
6.8. Печатка проставляється на документі, оформленому у зв'язку з вчиненням нотаріальної дії, передбаченої чинним законодавством, а також на запитах про витребовування документів про надання відомостей, необхідних для вчинення нотаріальних дій, довідках про повернення платежів (державного мита, платежів до Пенсійного фонду тощо) та інших документах, на яких проставлення відбитка печатки є обов'язковим.
Tortilla. написав:За все время пару раз возникали конфликты связанные с моим отказом подписать акт выполненых работ. Как правило все бухгалтера спокойно принимают просто ксерокопию 4ОПП (что бы не платить налог) и просто справку про получения денег за совершенное нотдействие.
А по поводу оказания услуг... уже не просто надоело, а НАДО ЕЛО]:-> объяснять коллегам. Бухгалтера и то быстрее понимают.
Tortilla. написав:Не могу сказать Б так как это все слова из не литературного языка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів