Ынотио написав:удостоверяете к примеру доверенности по этому документу, который выдан взамен паспорта в связи с непригодностью и срок действия которого один год
Ex lege написав:У кінці прошлого року наше управління розіслало усім нотаріусам листа, у якому шла мова, що ці тимчасові посвідчення, що підтверджують особу громадянина України, є документами, які замінюють паспорт, і тому нотаріуси повинні приймати їх як документи, за якими встановлюють особу громадянина, і що ніяких обмежень нотаріальних дій, які можуть здійснюватися по цим тимчасовим посвідченням, законодавством не встановлено.
Якщо знайду реквізити цього листа, то викладу на форумі.
Але, на мій погляд, робити по цим посвідченням договори відчуження якось "стрьомно".
Лист: вих. 38-10-3478 від 09.11.2010 року, називається "Щодо вимог до деяких документів, які встановлюють особу"
notаrk написав:я робила колись просту довіреність
nonna написав:Ынотио написав:удостоверяете к примеру доверенности по этому документу, который выдан взамен паспорта в связи с непригодностью и срок действия которого один год
в п.13 Инструкции этого документа нет ,но есть такая фраза "або іншими документами , які неумодливлюють будь-які сумніви щодо особи громадянина" и вот дальше в скобочках перечислені документі, если полагать , что это исчерпывающий список то не , а если.......
но я не делаю по таким довидкам ничего.....
Ex lege написав:У кінці прошлого року наше управління розіслало усім нотаріусам листа, у якому шла мова, що ці тимчасові посвідчення, що підтверджують особу громадянина України, є документами, які замінюють паспорт, і тому нотаріуси повинні приймати їх як документи, за якими встановлюють особу громадянина, і що ніяких обмежень нотаріальних дій, які можуть здійснюватися по цим тимчасовим посвідченням, законодавством не встановлено.
Але, на мій погляд, робити по цим посвідченням договори відчуження якось "стрьомно".
Лист: вих. 38-10-3478 від 09.11.2010 року, називається "Щодо вимог до деяких документів, які встановлюють особу"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів