Rissaline написав:Хіба що звернутися безпосередньо до судді чи його помічника. У 90% випадків це спрацьовує.
Я мала на увазі телефонну розмову. Тим більше, що Ви-скаржник. Думаю, що вони відгукнуться.fairy_like написав:Rissaline написав:Хіба що звернутися безпосередньо до судді чи його помічника. У 90% випадків це спрацьовує.
суд в Дніпропетровську, я - в Києві. Поїхати туди, на жаль, можливості не має:( Треба дізнатись якось дистанційно....
Rissaline написав:Я мала на увазі телефонну розмову. Тим більше, що Ви-скаржник. Думаю, що вони відгукнуться.fairy_like написав:Rissaline написав:Хіба що звернутися безпосередньо до судді чи його помічника. У 90% випадків це спрацьовує.
суд в Дніпропетровську, я - в Києві. Поїхати туди, на жаль, можливості не має:( Треба дізнатись якось дистанційно....
fairy_like написав:Rissaline написав:Я мала на увазі телефонну розмову. Тим більше, що Ви-скаржник. Думаю, що вони відгукнуться.fairy_like написав:Rissaline написав:Хіба що звернутися безпосередньо до судді чи його помічника. У 90% випадків це спрацьовує.
А можна якимось чином дізнатись телефон судді чи його помічника?...
Сапфир написав:Необов'язково телефонувати до суді, можна передзвонити в канцелярію суду, назвати номер справи, дату та час її розгляду, і вся інформація Вам буде надана.
Повернутись в Обговорення судової практики
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів