Форум

Інформаційний ресурс

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЗАВІРЕНЕ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЗАВІРЕНЕ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення zagoruiko » 08 вересня 2011, 09:57

Надали розпорядження опікунської ради завірену нотаріально копію. Так як за цим розпорядженням неповнолітній продав а тепер купує нерухомість. Я вимагаю оригінал розпорядження, клієнти зателефонували нотаріусу у якого продавали нерухомість він сказав що у них така практика. Я в свою чергу сказав що якщо у вас така практика то залиште собі копію а мені оригінал. Але нотаріус знаходиться аж в закарпатті. Колеги підскажіть я правий.
zagoruiko

Повідомлення: 240
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Re: РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЗАВІРЕНЕ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Veдьмо4ка » 08 вересня 2011, 10:02

zagoruiko написав:Надали розпорядження опікунської ради завірену нотаріально копію. Так як за цим розпорядженням неповнолітній продав а тепер купує нерухомість. Я вимагаю оригінал розпорядження, клієнти зателефонували нотаріусу у якого продавали нерухомість він сказав що у них така практика. Я в свою чергу сказав що якщо у вас така практика то залиште собі копію а мені оригінал. Але нотаріус знаходиться аж в закарпатті. Колеги підскажіть я правий.

откуда оригинал они вам возьмут если он один в делах исполниткометета *WALL* .. остальное - заверенніе копии: либо самим исполнит комитетом, .... а нотариус как такое заверил - то ваще не понять *WALL*
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Доктор ZAZ » 08 вересня 2011, 10:02

Наверно надо исходить из того, что распоряжения в любом случае подписывается в одном экземпе. И хранится в исполкоме - администрации. Всё остальное всё равно идёт в копиях. Заверенных канцелярией, общим отделом и пр.
Отсюда вопрос: какая разница кем заверена копия если это в любом случае копия?
Правда отдельный вопрос как нотариус с Закарпаття копию с копии распорядження заверял
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення notаrk » 08 вересня 2011, 10:07

нотаріуси Закарпаття ще й не таке роблять.І довіреності безстрокові, і дешеві як борщ.Вони від мене недалеко, тому клієнти часто бувають.Я думаю, що копію мала надати опікунчькс рада, завіривши мокрою печаткою, чи взагалі винести ще одне рішення, залежно від ситуації
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Vatson » 08 вересня 2011, 11:39

А у нас если договора удостоверяются у разных нотариусов (например из-за округа и нахождения недвижимости)то выдают 2 экземпляра (т.к. они все равно копии) либо тот нотариус. который делает первую сделку оставляет себе копию, а с мокрой печатью остается у последнего нотариуса (по очередности удостоверения договоров).
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення notаrk » 08 вересня 2011, 11:41

я б теж собі лишила копію "згідно з оригіналом" ,а оригінал віддала
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Nonna » 08 вересня 2011, 11:51

эти копии опекунский выдает в 2-х екз.,один куда требуют , другой тому кто обратился, а вообще это как копия решения суда - сколько захлчешь , столько и выдадут.....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення VITAminka » 08 вересня 2011, 15:56

тоже слышала о такой практике - у меня консультировались по вопросу договора с недвижимостью с участием н/л, и сказали что есть копия. заверенная дргуим нотариусом (из западной - не уточняли откуда), сказали что у них там такая практика.
ответила так же, как в теме говорилось - что есть распоряжение это выдается уже в копии, что можно взять этих копия сразу несколько, и что мне нужна "живая" копия.
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів