Legal-solutions написав:Погляньте на свідоцтво про право на спрадщину за законом - спадкується недоотримана пенсія померлої...будь-ласочка!!!
Я, Іванов ІІ., приватний нотаріус ……….. міського нотаріального округу, посвідчую, що на підставі статті 1261 Цивільного кодексу України спадкоємцем зазначеного у цьому свідоцтві майна ПІБ, 1929 року народження, яка померла 07 квітня 2011 року, є її дочка громадянка Канади Іванова Іванна, 14 червня 1959 року народження податковий номер 1111111111, яка проживає за адресою Сполучені Штати Америки, штат Техас, місто Кеті, вулиця …, 25226.
Спадщина, на яку видано це свідоцтво, складається з: грошових коштів недоотриманої пенсії померлої за квітень 2011 року на рахунку управління пенсійного фонду в м. ………. - 1111111115, код 20550895, МФО 336503 в сумі 1630 (одна тисяча шістсот тридцять) гривень 81 копійка , що підтверджується повідомленням Управління пенсійного фонду України в м. …
Legal-solutions написав:ой дякую за відповіді: в листі вказано недоотримана пенсія за квітень. І що мене смущає лист управління ПВУ мені прийшов - так вони там ні дату ні номер не вказали...
Legal-solutions написав:Ще одне в листі пфу вказано номер рахунку на якому акумульована ця пенсія - то вказувати його у свідоцтві? Чи просто написати згідно листа такого то...
Legal-solutions написав:Іще тепер таке. Оскільки у мене спадкує нерезидент дочка - громадянка Канади, то що ж робити з податком
Legal-solutions написав:Калиночка! Зберігається на рахунку ПФУ - так написано в їх повідомленні. Значить це не вклад і значить мають мені принести квитанцію. По моєму так.
Legal-solutions написав:Калиночка! Зберігається на рахунку ПФУ - так написано в їх повідомленні. Значить це не вклад і значить мають мені принести квитанцію. По моєму так.
notаrk написав:заповіт на другого з подружжя?Якщо так, то можна, між ними стосунки уже не зміняться
Ынотио написав:Копия свидетельства о браке заверена нотариусом в 2008 году, наследство выдаётся в 2011, есть завещание, вопрос: достаточно ли этой копии свидетельства для подтверждения семейных отношений или необходимо делать запрос в ЗАГС ?
ПС. копия предоставлена так как представитель по доверенности получает свидетельство
Ынотио, как по мне, то если копия свидетельства засвидетельствована после смерти супруга, то такую копию взяла бы, а если до смерти наследодателя - то нет. А зачем Вам вообще подтверждение семейных отношений, если есть завещание?
MG написав:Ынотио, копия 2008 года, а брак допустим расторгли в 2009, умер в 2010, и толку с той копии ?
а свідоцтво про право власності тут не треба?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів