Ынотио написав:1.смешанный визначення часток и дарение
2. договор дарения муж жене без выдела (СКУ)
на выбор
А что можно подарить что-то себе же, любимому?Vikami написав:Ынотио написав:1.смешанный визначення часток и дарение
на выбор
А навіщо виділення часток, якщо цілу квартиру дарує?
Ынотио написав:1.смешанный визначення часток и дарение
на выбор
Доктор ZAZ написав:А что можно подарить что-то себе же, любимому?Vikami написав:Ынотио написав:1.смешанный визначення часток и дарение
на выбор
А навіщо виділення часток, якщо цілу квартиру дарує?
LionKing написав:Так можна робити дарування всієї квартири чи ні?
Ірин@ написав:См. ответ Ынотио. Сама делала по второму ч.2.ст. 64 СКУ).
Дальше платно... На главной странице сайта есть горячая линия, подпишитесь, ответят всесторонне, если понравитесь, то образец договора пришлют.А як же тоді зі згодою дружини?
А як же тоді зі згодою дружини?
dv написав:Чи правильно я розумію, що змішаний договір про визначення частки та дарування цієї частки можна зробити, керуючись ст. 64 СК України, тільки якщо сторони ЩЕ ПЕРЕБУВАЮТЬ У ЗАРЕЄСТРОВАНОМУ ШЛЮБІ, стосовно бувшого подружжя - не можна. Дякую!!!!
Barak Obama написав:Чивото я в схему не врубился сразу
Как без общей долевой собственности можно долю отчуждать в общей совместной собственности ?:shock:
Ынотио написав:Barak Obama написав:Чивото я в схему не врубился сразу
Как без общей долевой собственности можно долю отчуждать в общей совместной собственности ?:shock:
змішаним цивільно-правовим договором з елементами договору про зміну правового режиму майна та договору дарування
S.Wetochka написав:от тут я сумніваюсь, що це можно зробити змішаним договором
яка ваша думка?
скажите - какие документы Вам предоставит жена на договор дарения, и это будет ответом на Ваш вопрос
Я роблю 2 договорами:
1. Договір про визначення часток.
2. Договір дарування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів