Форум

Інформаційний ресурс

Довіреність від імені ю.о. підписана двома особами

Довіреність від імені ю.о. підписана двома особами

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Вікторія » 23 вересня 2011, 14:32

Підскажіть, будь ласка, така ситуація: представник юридичної особи подає довіренсть, яка посвідчена нотаріусом від імені двох осіб (заступники голови правління банку), дослівно: Банк "***" в особі заступника Голови правління "ПІБ", що діє на підставі статуту банку, та в особі заступника Голови правління "ПІБ", що діє на підставі статуту банку уповноважує начальника Управління гр. "ПІБ" представляти інтереси Банку......
Довіреність підписує дві особи.
Можливо щось плутаю, але я не приймаю цей документ, так як довіренсть повинна бути виданна однією особою, хоча представник стверджує, що вже давно працює з нотаріусами за цією довіреністю. Чи можу я прийняти таку довіренсть?
Вікторія

Повідомлення: 11
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Довіреність від імені двох осіб

Номер повідомлення:#2

Повідомлення OLNIK » 23 вересня 2011, 14:35

Вікторія написав:Підскажіть, будь ласка, така ситуація: представник юридичної особи подає довіренсть, яка посвідчена нотаріусом від імені двох осіб (заступники голови правління банку), дослівно: Банк "***" в особі заступника Голови правління "ПІБ", що діє на підставі статуту банку, та в особі заступника Голови правління "ПІБ", що діє на підставі статуту банку уповноважує начальника Управління гр. "ПІБ" представляти інтереси Банку......
Можливо щось плутаю, але я не приймаю цей документ, так як довіренсть повинна бути виданна однією особою, хоча представник стверджує, що вже давно працює з нотаріусами за цією довіреністю. Чи можу я прийняти таку довіренсть?

Вона видана однією особою- юридичною особою, банком.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25380 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Husky » 23 вересня 2011, 14:41

OLNIK написав:
Вікторія написав:Підскажіть, будь ласка, така ситуація: представник юридичної особи подає довіренсть, яка посвідчена нотаріусом від імені двох осіб (заступники голови правління банку), дослівно: Банк "***" в особі заступника Голови правління "ПІБ", що діє на підставі статуту банку, та в особі заступника Голови правління "ПІБ", що діє на підставі статуту банку уповноважує начальника Управління гр. "ПІБ" представляти інтереси Банку......

Вона видана однією особою- юридичною особою, банком.

Крім, того статутом юрособи може бути передбачений саме такий порядок (два підписи) видачі довіреностей або якихось інших документів
Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки.
Генрих Гейне (1797— 1856)
Husky

Повідомлення: 1426
Дякував (ла): 113 раз.
Подякували: 1178 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення pearl » 23 вересня 2011, 15:14

Ничего необычного здесть нет, мне часто встречаются такие доверенности, В некоторых банках такая система работы
pearl

Повідомлення: 77
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Вікторія » 23 вересня 2011, 16:20

Щиро дякую, напевно запрацювалась та підзабула Цивільний кодекс
Вікторія

Повідомлення: 11
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.