Ынотио написав:сто раз подумайте, деньги на ребёнка и можно ли вообще делать такие доверенности
"одержувати в______________ або в будь-якому іншому відділенні аліменти, які надходять на моє ім’я на утримання дитини, на підставі рішення суду."
Інотио а Ві уверені что просили на получение алиментов, а не пособия якого нидь
Ынотио написав:сто раз подумайте, деньги на ребёнка и можно ли вообще делать такие доверенности
"одержувати в______________ або в будь-якому іншому відділенні аліменти, які надходять на моє ім’я на утримання дитини, на підставі рішення суду."
Ынотио написав:
это пример, дело в другом как можно это делать по человечески, незаню что там за ситуация с мамой, но сейчас кредитная карточка и банкоматы в любом месте
Veдьмо4ка написав:Ынотио написав:
это пример, дело в другом как можно это делать по человечески, незаню что там за ситуация с мамой, но сейчас кредитная карточка и банкоматы в любом месте
легко и просто... только моск включить да и все...
не зря на юрфак єзамен (не знаю как раньше но у нас обязательнім біл) сочинение сдавали...
Армани написав:по теме, киньте у кого есть образец доверенности на вывоз ребенка, заранее благодарю.
Ынотио написав:Армани написав:по теме, киньте у кого есть образец доверенности на вывоз ребенка, заранее благодарю.
Ми, доручаємо громадянці взяти на себе відповідальність за життя та здоров’я нашої дитини, вирішувати всі питання, які можуть виникнути під час поїздки дитини за кордон та по закінченні вказаної поїздки зобов’язали забезпечити повернення нашої дитини до України
а с правом передоверия можно, и на какой максимальный срок?
Sonechko написав:Я, _________________, даю свою згоду на тимчасові поїздки моєї дочки:
_______, __________ року народження, до Російської Федерації та назад до України в період (або протягом) з ______ року по _____рік, з метою туристичного відвідування та відпочинку у супроводі батька, ________, __р.н., що проживає за адресою:______________________________, який повинен вживати всіх залежних від нього заходів для безпечного перебування за кордоном моєї доньки, бере на себе відповідальність за життя та здоров’я дитини, вирішує всі питання, які можуть виникнути під час поїздки дитини за кордон та по закінченні вказаної поїздки зобов’язуються забезпечити повернення нашої дитини до України.
Сповіщаю, що підстав, які відповідно до ст.6 Закону України „Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України” обмежували б право дитини на виїзд за кордон, немає.
Sonechko написав:Може в когось є довіреність на гроші дитячі з ощадбанку???
Sonechko написав:Може в когось є довіреність на гроші дитячі з ощадбанку???
Доктор ZAZ написав:Темы "Трынделка № __ сегодня здесь" скоро умрут
Sonechko написав:Мені просто дали зразок попереньої довіреності то там таке:
у присутності нотиаріуса такої то контори яку як нотаріуса для посвідчення правочину було обрано мною самостійно та до якої за місцем розташування її робочого місця (адрес) я звернулася добровільно цією довіреністю уповноважую- у відповідних відомих їй уповноважених органах в тому числі ВАТ Ощадбанкз рриводу отримання нарахованих мені грошових сум в тому числі отримання картокового рахунку і тому подібне далі. Я такі просто ще не зустрічала тому і питаю
Sonechko написав:Мені просто дали зразок попереньої довіреності то там таке:
у присутності нотиаріуса такої то контори яку як нотаріуса для посвідчення правочину було обрано мною самостійно та до якої за місцем розташування її робочого місця (адрес) я звернулася добровільно цією довіреністю уповноважую- у відповідних відомих їй уповноважених органах в тому числі ВАТ Ощадбанкз рриводу отримання нарахованих мені грошових сум в тому числі отримання картокового рахунку і тому подібне далі. Я такі просто ще не зустрічала тому і питаю
"отримання карткового рахунку" - ой какие малаці
Доктор ZAZ написав:Армани
Не. Не намекаю.
Мысль одинокая пришла неожидано.
Безотносительно к какой-либо из тем.
За что меня не возьмут в модераторы:
Модеры, вам ведь видно ФИО если это нотариус пишет-темы создаёт?
Как у вас с нервишками? Кошмары по ночам не снятся?
Я бы хамил. Как минимум.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів