Natko написав:А разве налоги не поглощаются? почему вы плюсуете?
Ынотио написав:проверять нужно, почему:
- потому что а вдруг там вторая продажа, а значит 5+5=10% (двойное налогооблажение)
- потому что ИЦ угрожает по закону
Natko написав:Я беру, хотя логики нет, это чтоб не думать что отвечать когда спрашивают " почему вы свой бланк не проверили через 2 года, как его потратили, когда сейчас копию заверяли?"
Світланка написав:а я також завжди беру витяг але пару тижнів назад було так багато роботи що я закрутилась і забула його взяти для договору купівлі-продажу, так на наступний день мені зателефонували з управління і сказали шо його обовязково потрібно брати для таких договорів а от для дарування він не обовязковий тож тепер я його завжди беру
Світланка написав:а я також завжди беру витяг але пару тижнів назад було так багато роботи що я закрутилась і забула його взяти для договору купівлі-продажу, так на наступний день мені зателефонували з управління і сказали шо його обовязково потрібно брати для таких договорів а от для дарування він не обовязковий тож тепер я його завжди беру
так на наступний день мені зателефонували з управління і сказали шо його обовязково потрібно брати для таких договорів
а от для дарування він не обовязковий тож тепер я його завжди беру
Сана написав:Ну, надо же, у нас у всех возник один и тот же вопрос: управление-то откуда могло об этом узнать???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів