Форум

Інформаційний ресурс

акт сертифікації робочого місця нотаріуса

акт сертифікації робочого місця нотаріуса

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Doka » 12 жовтня 2011, 16:37

Моя знайома здала іспит,отримала свідоцтво про правона заняття нотаріальною діяльністю, орендувала приміщення. Приїздив до неї спеціаліст з управи, написав акт сертифікації, сказав,що в неї все добре. І ось вже пройшов місяць, а акт все не підписаний! Кажуть,що багато в управі роботи і тому не підписують. Може хтось стикався з такою проблемою? Як вирішували? Може також довго чекали?
Doka

Повідомлення: 76
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 27 раз.

Re: акт сертифікації робочого місця нотаріуса

Номер повідомлення:#2

Повідомлення KASKAD » 12 жовтня 2011, 18:06

А я что-то вообще в положении не вижу срока для составления акта. В регистрационное удостоверение ей внесли данные о рабочем месте???
KASKAD

Повідомлення: 72
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 22 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення GAC » 12 жовтня 2011, 19:14

Это обычное дело....я тоже чуть больше месяца ждал, звонил регулярно - через день и ждал.. *SORRY*
GAC

Повідомлення: 325
Дякував (ла): 90 раз.
Подякували: 231 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Писар » 13 жовтня 2011, 08:35

Ех, молодь. Ви ж знового покоління. Треба розуміти як в нашій державі можна прискорити будь-який процес. І вміти це. :-D :-D :-D
Писар

Повідомлення: 39
Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Nata77 » 13 жовтня 2011, 09:11

проходила сертифікацію майже три місяці тому, терміни на погодження дійсно не встановлені, але мій акт погодили за три дні, без жодних впливів і прохань, все, напевно, залежить від багатьох факторів, "людський" не виключення
Nata77

Повідомлення: 9
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення net.***! » 13 жовтня 2011, 09:28

Nata77 написав:проходила сертифікацію майже три місяці тому, терміни на погодження дійсно не встановлені, але мій акт погодили за три дні, без жодних впливів і прохань, все, напевно, залежить від багатьох факторів, "людський" не виключення

у меня во вторник посмотрели помещение в пятницу біл акт тоже без впливів просто попросила побістрее сделать и спросила когда можно приехать мне сказали через два дня в четверг набрала уточнила сказали забирают с подписи в пятницу с утра приходите....вот и все....
Если бардак нельзя предотвратить — надо его возглавить.
net.***!

Повідомлення: 11698
Дякував (ла): 12545 раз.
Подякували: 15964 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Андрій » 13 жовтня 2011, 12:38

В мене підписали акт через місяць після приїзду представника управління, два тижні акт просто пролежав оскільки як мені пояснили там були недоліки, а мій перевіряючий пішов у відпустку, потів він вийшов виправив ці недоліки, документи подивились і знайшли вже в моїх документах недоліки. Виправила. Піднесла виправлені документи, на наступний день підписали. Залежить від управління, від зайнятості начальника управління. Я так розумію, що збереться кучка то і підписують. Якщо довго не підписують і Ви впевнені, що по документам все добре, то названювати, на прийом до начальника управління сходити. Дока я здогадуюсь про яке управління Ви говорите.
Андрій

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів