травень написав:И вот вопрос - в каких случаях нет необходимости разъяснять требования главы 68 гражданского кодекса? (поручение).
Доверенность - одностороння сделка.
мальва написав:я пишу так на підставі попередньо укладеного договору доручення в усній формі уповноважую.... про розяснення статей для відчуження -----Зміст ст. ст. 240, 244, 247-250, 1000-1009 Цивільного кодексу України, ст.ст. 57, 60, 65, 70, 74 Сімейного кодексу України, статті 174 Податкового кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.
Стаття 174. Оподаткування доходу, отриманого платником податку в результаті прийняття ним у спадщину чи дарунок коштів, майна, майнових чи немайнових прав
Стаття 70. Розмір часток майна дружини та чоловіка при поділі майна, що є об'єктом права спільної сумісної власності подружжя
мальва написав:я пишу так на підставі попередньо укладеного договору доручення в усній формі уповноважую.... про розяснення статей для відчуження -----Зміст ст. ст. 240, 244, 247-250, 1000-1009 Цивільного кодексу України, ст.ст. 57, 60, 65, 70, 74 Сімейного кодексу України, статті 174 Податкового кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.
мальва написав:ми зобовязані надавати консультацію повну,
мальва написав:а це була довіреність на дарування колишнім чоловіком дружині квартири що в спільній сумісній власності по стат 64 та 68 СКУ
Бедуин написав:Доверенность - одностороння сделка.
довіреність це документ, а не правочин.
представництво - правовідношення, яке грунтується на договорі, законі, акті юридичної особи.
Ынотио написав: Другими словами - правочин=сделка
Per se написав:Бедуин написав:Доверенность - одностороння сделка.
довіреність це документ, а не правочин.
представництво - правовідношення, яке грунтується на договорі, законі, акті юридичної особи.
Приехали...
Объединение в один флакон содержания и формычто Вас смущает в моём ответе?
Бедуин написав:не понимаю Вашего негодования в мой адрес.
ст. 244 п. 3 довіреністю є письмовий документ, що видається однією особою іншій особі ля пердаставництва пред третіми особами.
что Вас смущает в моём ответе?
Т.е. Вы считаете, что выдача письменного документа - это не правочин?
Per se написав:Бедуин написав:не понимаю Вашего негодования в мой адрес.
ст. 244 п. 3 довіреністю є письмовий документ, що видається однією особою іншій особі ля пердаставництва пред третіми особами.
что Вас смущает в моём ответе?
Т.е. Вы считаете, что выдача письменного документа - это не правочин?
Бедуин написав:равочином є будь яка дія спрямована на виникнення зміну або припинення цивільних прав та обов"язків.
в випадку з видачею довіреності вважаю, що правочином буде договір доручення у зв"язку з укладенням якого виникає правовідношення - представництво і видається довіреність - письмовий документ.
Per se написав:Бедуин написав:равочином є будь яка дія спрямована на виникнення зміну або припинення цивільних прав та обов"язків.
в випадку з видачею довіреності вважаю, що правочином буде договір доручення у зв"язку з укладенням якого виникає правовідношення - представництво і видається довіреність - письмовий документ.
Бедуин, а если доверенность выдается не на основании договора, а акта юридического лица? То акт юридического лица -это правочин?
Бедуин написав:Доктор Заз був правий, ф-ма документ, зміст - правочин, як дія особи спрямована на.
Per se написав:Бедуин написав:Доктор Заз був правий, ф-ма документ, зміст - правочин, як дія особи спрямована на.
Бедуин, то Вы согласны, что выдача доверенности - это правочин?
VITAminka написав:Бедуин, хотите сильно удивиться ? -
http://www.yurradnik.com.ua/forumbb/viewtopic.php?f=86&t=28958
Бедуин написав:VITAminka написав:Бедуин, хотите сильно удивиться ? -
http://www.yurradnik.com.ua/forumbb/viewtopic.php?f=86&t=28958
чому я повинна дивуватися?
7.36. При посвідченні правочинів чи видачі свідоцтв у цій графі вказується вид правочину чи свідоцтва.
Наприклад: "Договір дарування", "Довіреність", "Заповіт", "Свідоцтво про право на спадщину за законом (за заповітом)" тощо.
VITAminka написав:в итоге имеем: доверенность это правочин, который имеет письменную форму выражения - доверенность это докумнет.
стажироваться на нотариуса и выяснить для себя, что доверенность - это оказывается правочин - это интересно.
Бедуин написав:Я зустрічала чимало думок науковців які розглядають довіреність виключено як документ на підставі якого виникає представництво.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]