Встановлення батьківста, та чим це загрожує для батька
qweqwe написав:Ничім, якщо чоловік та жінка не перебували в шлюбі. Чоловік може визнати батьківсьтво подавши заяву до РАЦСу. Інше питання, якщо батько сумнівається у своємо батьківстві, то може провести тест на ДНК за згодою матері або через суд. Визнання батьківства поза шлюбом наділяє правом дитину на грошову допомогу або аліменти та на спадок після смерті батька.
net.***! написав:а я знаю что анализы даже в роддоме кровь, без заявы не берут....так что причем тут рыльце....это как персоональные данные хочу не здаю....
net.***! написав:а что скажете на ст 29 КОНСТИТУЦИИ? или не указ ....
net.***! написав:Встановлення батьківста, та чим це загрожує для батька- тему надо бы переиначить и разобраться в наслоидках для мамы ....и надо ли оно ей потом и ребенку.....
Він повинен буде сплачувати елементи на дитину?
SanChemical написав:Вітаю!
Зустрічались хлопець та дівчина. Дівчина нещодавно завагітніла, каже що від свого хлопця. Питання в тому чи можна його притягнути до якоїсь відповідальності, та які наслідки будуть для нього? Він повинен буде сплачувати елементи на дитину? На скільки реально притягнути його до відповідальності?
Дякую
"Дівчина нещодавно завагітніла, каже що від свого хлопця".
альфонсы......Stonehenge написав:По "вновь открывшимся обстоятельствам" установление отцовства "угрожает" папуле 2% -й скидкой на налог с дохода по достижении оным 30-летия.
мамочки - одиночки, держитесь!
*Женская Логика* написав:какие эти кобелирующие элементы таки сволочи.....
Повернутись в Обговорення судової практики
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів