Номер повідомлення:#8
Летучая Мыша
» 10 серпня 2006, 18:11
" __________________________, що мешкає м. Нпр. Волгоградський, 31, Дніпропетровської області Приватний нотаріус Павлоградського ____-на підставі ст. 84 Закону України “Про нотаріат”, передає Вам заяву гр. ТВІ, в якій він попереджує Вас про відміну доручення. ПРИВАТНОМУ НОТАРІУСУ _____________________________ НОТАРІАЛЬНОГО ОКРУГУ _____ ТВІ, ідентифікаційний номер 19, паспорт АК , виданий МВ УМВС України в області, 10 березня 1998 року, що мешкаю м. П, вул. Красіна, 62, ЗАЯВАПрошу приватного нотаріуса П районного нотаріально округу ГМ.І., передати ЮДГ, що мешкає м. Н, пр. Волгоградський, 31, заяву такого змісту: гр. ЮДГ ставлю Вас у відомість про те, що я відміняю довіреність видану Вам мною на право розпоряджатися / продати, передати в оренду, керувати) належним мені на підставі свідоцтва про реєстрацію ТЗ (технічного паспорту) Я № 73 виданого МРЕВ ДАІ УМВС м. 06.05.2004 року, автомобілем марки – ВАЗ 21013, рік випуску – 1985, двигун, кузов – ХТА210130F4683621, шасі, державний номерний знак – Е, зареєстрованим МРЕВ ДАІ УМВС м. 06.05.2004 року. Посвідчену приватним нотаріусом Прайонного нотаріального округу ГМ.І., 2006 року за реєстровим номером .Примирник довіреності виданої Вам прошу повернути мені або приватному нотаріусу П районного нотаріального округу ГМІ.. Якщо моя вимога не буде виконана, я буду звертатися до суду.Також беру на себе зобов”язання повідомити уповноважуваного про відміну цієї довіреності.П”яте квітня дві тисячі шостого року.ПІДПИС:_______________________ ""05”квітня 2006 року я, ГМІ, нотаріус П районного нотаріального округу, області, засвідчую справжність підпису ТВІ, який зроблено у моїй присутності. Особу ТВІ, який (яка) підписав (ла) документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за N ____ Стягнуто згідно діючого законодавства Нотаріус "
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото