Сана написав:Точно, судя по содержанию приложений, никакие из них нас не касаются.
Хоть что-то хорошее, а, ребята?
Аналогічна ситуація. У мене було 2 -є людей, яких відправили з земельного, теж переглядаю базу, теж поки що нічого не бачу. Знайду - тоді напишуА ви ні де не зустрічали змін стосовно державних актів, щойно прийшов клієнт з земельного і каже що щось там у них змінилось (начебто державні акти тепер не виготовляють) переглянув а змін не знайшов.
Bona Mente написав:Аналогічна ситуація. У мене було 2 -є людей, яких відправили з земельного, теж переглядаю базу, теж поки що нічого не бачу. Знайду - тоді напишуА ви ні де не зустрічали змін стосовно державних актів, щойно прийшов клієнт з земельного і каже що щось там у них змінилось (начебто державні акти тепер не виготовляють) переглянув а змін не знайшов.
Vatson написав:Bona Mente написав:Аналогічна ситуація. У мене було 2 -є людей, яких відправили з земельного, теж переглядаю базу, теж поки що нічого не бачу. Знайду - тоді напишуА ви ні де не зустрічали змін стосовно державних актів, щойно прийшов клієнт з земельного і каже що щось там у них змінилось (начебто державні акти тепер не виготовляють) переглянув а змін не знайшов.
Тоже самое, клиента послали как обічно далеко и надолго не обїяснив в чем суть изменений и отказавшись поставить отметку на ГА. а изменения насколько помню по ГА должні біли с с 1.01.2013, а не 2012 года.
Для того щоб усі свята пройшли вдало та не призвели до прикрих випадків зверніть, будь-ласка, увагу на нижчевикладене.
27.12.2011 в виданні «Голос України» за № 245 опублікований Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення реалізації прав на нерухоме майно та їх обтяжень при їх державній реєстрації» від 09.12.2011 № 4152-VI. Зазначений закон набирає чинності 31.12.2011 і переносить термін початку дії двох Законів України:
1. «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень»;
2. «Про Державний земельний кадастр»;
на 1 січня 2013 року.
Однак постановою Кабінету Міністрів України від 09.09.2009 № 1021 «Про затвердження порядків ведення Поземельної книги і Книги записів про державну реєстрацію державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі» встановлено, що державна реєстрація права власності на підставі цивільно-правового договору або свідоцтва про право на спадщину, земельного сервітуту, емфітевзису, суперфіцію в Поземельній книзі, державна реєстрація права постійного користування земельними ділянками, договорів оренди земельних ділянок в Книзі записів про державну реєстрацію державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі здійснюються до 1 січня 2012 року.
Зміни до постанови КМУ на даний час не внесені.
Держземагенство запевняє, що відповідні зміни будуть внесені ще у цьому році, однак, у разі якщо 01.01.2012 зміні до постанови КМУ не будуть внесені то починаючи з 1 січня і до моменту внесення змін територіальні підрозділи Держкомзему не мають права здійснювати державну реєстрацію. Якщо такі випадки будуть то це призведе до визнання державної реєстрації незаконною з послідуючими наслідками для керівників відділів (управлінь) та реєстраторів.
У разі, якщо нам стане відомо про внесення відповідних змін до постанови КМУ то ми обов’язково надішлемо інформацію електронною поштою. Крім цього просимо вас самостійно переглядати новини Уряду і у разі, якщо побачити зміни до постанови КМУ надіслати їх в Головне управління для розповсюдження.
Per se написав:КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 28 грудня 2011 р. № 1388
Київ
Про внесення зміни до пункту 11 постанови Кабінету Міністрів України від 9 вересня 2009 р. № 1021
Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести зміну до пункту 11 постанови Кабінету Міністрів України від 9 вересня 2009 р. № 1021 “Про затвердження порядків ведення Поземельної книги і Книги записів про державну реєстрацію державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі” (Офіційний вісник України, 2009 р., № 75, ст. 2557; 2011 р., № 57, ст. 2283), замінивши слова і цифри “до 1 січня 2012 року” словами і цифрами “до 1 квітня 2012 року”.
Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
Інд.70
Vatson написав:теперь я так понимаю они смогут ставить отметки на ГА.
Я ни поняв шо єто таке "лааааай-лааааааййй"... Кажите шоб я разумел.Stonehenge написав:Так это ж Кабмин!
Гы-гы!
Они ж, наивные, хочут регистрацию госрегистраторами ввести со второго квартала.
Лааай-лааай-лаааай -лай...
теперь я так понимаю они смогут ставить отметки на ГА
Доктор ZAZ написав:Я ни поняв шо єто таке "лааааай-лааааааййй"... Кажите шоб я разумел.Stonehenge написав:Так это ж Кабмин!
Гы-гы!
Они ж, наивные, хочут регистрацию госрегистраторами ввести со второго квартала.
Лааай-лааай-лаааай -лай...
Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
Просто Piseц написав:А что там в карточках банковских поменялось?
Місце для посвідчувального
напису нотаріуса відповідної
форми(2)
sta написав:заполняем додаток 7
sta написав:заполняем додаток 7
КЛЕОПАТРА написав:sta написав:заполняем додаток 7
Якщо Дод.7 до декларації?
Заповняємо.
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]