Semiroz написав:дитина набула права засновника в спадок (розмір частки невелика 50 копійок) тому напевно дозволу опіки та піклування не потрібно
Ынотио написав:Semiroz, а Устав можно считать правочином в общем понимании этого слова ?
..маючи право від їх імен підписувати всі установчі документи Товариства.
MG написав:..маючи право від їх імен підписувати всі установчі документи Товариства.
- не практикую подобное.
MG написав:- в "которые сами удостоверяете" - пишу конкретные полномочия.
- если принесли доверенность с формулировкой, указанной в вопросе, отправляю к автору.
Husky написав:MG написав:- в "которые сами удостоверяете" - пишу конкретные полномочия.
- если принесли доверенность с формулировкой, указанной в вопросе, отправляю к автору.
MG примите доверенность в которой указано: "... підписати від мого імені нову редакцію Статуту ТОВ..."?
Просто я думаю, что автор темы не очень корректно изложил формулировку самой доверенности.
Пы. Сы. Я тоже пишу конкретные полномочия.
MG написав:Husky, с Вашем изложении "підписати від мого імені нову редакцію Статуту ТОВ "---", да.
ВАЛКІР написав:сама таких довіреностей не посвідчую і до мене з такими довіреностями, на щастя, не звертались.
вважаю, що підписувати установчі документи повинні особисто, а якщо вже по довіреності - то в довіреності викладати повністю весь текст установчих документів (Н., підписати Статут на таких умова: і весь зміст Статуту). Якщо вносяться зміни (незначні за об'ємом) до уст.документів - то в довіреності вказати підписати зміни до Статуту про викладення таких-то пунктів, розділів в такому-то вигляді ....
сподіваюсь, що не лише я так вважаю
igor написав:А хтось задавався питання а чиможе бути засновником взагалі малолітня дитина????
А лет несколько назад тапками бы закидали за умозаключение устав-правочин.Золотая Рыбка написав:я, лично, считаю что подписывать устав по доверенности можно.
Но если бы представитель действовал от нескольких человек-отказала бы. Статут я рассматриваю как многосторонний правочин, и именно в таком случае нарушение ст.238 ЦК-представництво. Т.е. я считаю что представитель действует именно от каждой стороны.
Малолетнего я бы отказала включать в число учредителей. Пусть получает свою долю в пае ТОВ согласно устава и св-ва о наследстве. Считаю что он не может быть именно УЧРЕДИТЕЛЕМ.
Доктор ZAZ написав:А лет несколько назад тапками бы закидали за умозаключение устав-правочин
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів