Сапфир написав:Думка колег розділилась: одні вважають, що можна посвідчити договір і без вищезазначених ( рішення або договору про сплату);
поскольку ст. 181 пишет: "Способи ...визначаються за домовленістю між ними" Форма договоренности не установлена.Сапфир написав:Згідно ст.181 СК способи виконання батьками обовязку утримувати дитину, це або договір про сплату за домовленістю ...
а за домовленістю це або за договором , або за рішенням суду абож сам дает и столько сколько договорились, думаю можно...Husky написав:Я бы не торопился утверждать, что:поскольку ст. 181 пишет: "Способи ...визначаються за домовленістю між ними" Форма договоренности не установлена.Сапфир написав:Згідно ст.181 СК способи виконання батьками обовязку утримувати дитину, це або договір про сплату за домовленістю ...
Поэтому я - как Per se
Bella написав:Доброго дня!. З договором таким в принципі стикаюся не вперше. Але в моєму випадку ситуація наступна, що батьки хочуть закріпити припинення сплати аліментів не тільки до повноліття, а й до 23 років. Згідно ст. 201 СК до відносин щодо утримання повнолітніх дітей застосовуються норми ст.ст. 189-192. Питання: як Ви вважаєте чи можливо це вирішити уклавши один договір в якому будуть припинятися права на аліменти до повноліття дитини і обовязок батька утримувати повнолітню дитину у разі її навчання до 23 років? Чи це все ж таки різний предмет договору?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]