капелька написав:Підкажіть, будь ласка, я отримала запит від адвоката з приводу заведення мною спадкової справи, в якому адвокат хоче, щоб я дала аргументовану письмову відповідь щодо обставин в даній спадковій справі. Що робити?
капелька написав:Підкажіть, будь ласка, я отримала запит від адвоката з приводу заведення мною спадкової справи, в якому адвокат хоче, щоб я дала аргументовану письмову відповідь щодо обставин в даній спадковій справі. Що робити?
DON написав:если у адвоката есть доверенность от наследника - то пажалуста ознакамливайтесть , но копии не даю.
DON написав:если у адвоката есть доверенность от наследника - то пажалуста ознакамливайтесть , но копии не даю.
С чем ознакамливаться?с/с-єто то,что хранится у меня и я наследникам не даю ознакомится с заявлениями, поданніми другими наследниками.
Ынотио написав:С чем ознакамливаться?с/с-єто то,что хранится у меня и я наследникам не даю ознакомится с заявлениями, поданніми другими наследниками.
чим передбачено не роз'яснювати (ознайомлювати) спадкоємців з поданими заявами інших спадкоємців ? Ви вважаєте, що тільки при видачі Свідоцтва про право на спадщину вони будуть ознайомлені зі своїми частками в спадковому майні ?
пойду от обратного-а чем предусмотрено ознакамливать других наследников с заявлениями других наследников?:)
ТТК. написав:Золотая Рыбка! Петр Первый говорил-Дай возможность высказаться каждому. Дабы дурь была видна каждого!! Наследников прошу писать всех наследников в заявлении с указанием точных адресов, прошу их устанавливать адрес.Проблем пока нет.....
Ынотио написав:С чем ознакамливаться?с/с-єто то,что хранится у меня и я наследникам не даю ознакомится с заявлениями, поданніми другими наследниками.
чим передбачено не роз'яснювати (ознайомлювати) спадкоємців з поданими заявами інших спадкоємців ? Ви вважаєте, що тільки при видачі Свідоцтва про право на спадщину вони будуть ознайомлені зі своїми частками в спадковому майні ?
Довідки про вчинені нотаріальні дії та копії документів, що
зберігаються у нотаріуса, видаються нотаріусом виключно фізичним
та юридичним особам, за дорученням яких або щодо яких вчинялися
нотаріальні дії. У разі смерті особи чи визнання її померлою такі
довідки видаються спадкоємцям померлого. У разі визнання особи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів