в реестр пишу только тогда ,когда удостоверяю копию которая на бланке....например копия доверенности ,договора ....
Stonehenge написав::)Куница, о приведенном Вами примереткните меня носом, где в Правилах сказано, что эту информацию надо указывать в графах 3-4(бланк нотдокументів___№____), строком до 22.12.2020 року, дію якої перевірно 15.12.2007 року за витягом №778899 з ЄРД.
chudo написав:по такій логіці- питання до тих хто практикує подібне- ви і по договорам і іншим н/д всі перевірки в реєстрі зазначаєте?
22-1. Нотаріус перевіряє справжність кожного аркуша документа, який викладений на спеціальних бланках нотаріальних документів та подається для вчинення нотаріальних дій, за допомогою Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів у порядку, передбаченому Порядком ведення Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів.
7.41. У графі 5 записуються серія та номер спеціального бланка нотаріальних документів, що використаний нотаріусом для вчинення цієї нотаріальної дії, дата та номер витягу та/чи інформаційної довідки про перевірку спеціального бланка нотаріального документа.
VITAminka написав:chudo написав:по такій логіці- питання до тих хто практикує подібне- ви і по договорам і іншим н/д всі перевірки в реєстрі зазначаєте?
да, именно так.
потому что читаю это:22-1. Нотаріус перевіряє справжність кожного аркуша документа, який викладений на спеціальних бланках нотаріальних документів та подається для вчинення нотаріальних дій, за допомогою Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів у порядку, передбаченому Порядком ведення Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів.7.41. У графі 5 записуються серія та номер спеціального БЛАНКА нотаріальних документів, що ВИКОРИСТАНИЙ ! нотаріусом! для вчинення ЦІЄЇ нотаріальної дії, дата та номер витягу та/чи інформаційної довідки про перевірку спеціального бланка нотаріального документа.
но, партия сказала надо. разве та есть указание - тольок при передоверии, или только при завернии копии?
Тобто якщо ви посвідчуєте довіреність то бланк вашої довіреності... використаний! а не на підставі якого! вчинено нот дію.....а тим паче всіх документів на підставі яких вчинялася ця дія.....
chudo написав:я наприклад і по копіям зазначаю лише тому що записую в зміст дії номер бланка по старому.... хоча як ви вірно зазначили бланк до змісту не відноситься... тож і по копіям як на мене тепер не обовязково в реєстрі писати ідентифікатор... для того тепер є наряд де зберігаються довідки.... то раніше не було ...тому ми писали в реєстрі... але як завжди поки чекаємо змін до правил...
Сана написав:Куница, я уж и не знаю, правильно это или нет, но всю жизнь пишу наоборот:[qoute]Петров Петро Сергійович... який діє від імені Сидорова Івана Петровича... за довіреністю... ТРА-ЛЯ-ЛЯ (это у меня такие реквизиты доверенности ) [qoute]Сидоров Иван ПетровичІдент-ний номер ________вул. Петровська, буд. 5, кв. 12м. Львів, від імені якого дієПетров Петро СергійовичІдент-ний номер____Вул. Садова, буд. 5, кв. 7,
VITAminka написав:Тобто якщо ви посвідчуєте довіреність то бланк вашої довіреності... використаний! а не на підставі якого! вчинено нот дію.....а тим паче всіх документів на підставі яких вчинялася ця дія.....
Конечно, я пишу серию и номер использованного мной бланка, разве я где-то написала по-другому?
А ТАКЖЕ, пишу дату и номер вытяга о проверке баланка, который я проверила при совершении мной действия, как того требует пункт 22 инструкции в совокупонсти с пунктом 7 правил делвоводства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів