Форум

Інформаційний ресурс

ЗМІНИ 2012

Re: ЗМІНИ 2012

Номер повідомлення:#61

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 18 січня 2012, 14:21

Vatson написав:
КЛЕОПАТРА написав:
sta написав:заполняем додаток 7

Якщо Дод.7 до декларації?
Заповняємо.

зачем, мы что ФОпы и занимаемся хозяйственной деятельностью, дод.7 к декларации заполняется не нами.
Из всех додатков к нынешней декларации мы ничего не заполняем как нотариусы (ну за исключением если кто-то получил наследство или доход из-за границы например).

Відомості про нерухоме майно хіба ми не заповняємо?
*SCRATCH* Треба прочитати ще і інструкцію.
Если удача повернулась к Вам задом, не расстраивайтесь,
Пните ее, она обязательно повернется, чтобы посмотреть, кто это сделал!!!
КЛЕОПАТРА

Повідомлення: 7016
Дякував (ла): 18067 раз.
Подякували: 28929 раз.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення Vatson » 18 січня 2012, 14:26

КЛЕОПАТРА написав:
Vatson написав:
КЛЕОПАТРА написав:
sta написав:заполняем додаток 7

Якщо Дод.7 до декларації?
Заповняємо.

зачем, мы что ФОпы и занимаемся хозяйственной деятельностью, дод.7 к декларации заполняется не нами.
Из всех додатков к нынешней декларации мы ничего не заполняем как нотариусы (ну за исключением если кто-то получил наследство или доход из-за границы например).

Відомості про нерухоме майно хіба ми не заповняємо?
*SCRATCH* Треба прочитати ще і інструкцію.

Видимо Вы имели ввиду не дод.7, а роздел ? Декларации?так там ссылка есть, что этот раздел заполняется только лицами, на которых законом возложено обязательность заполнения такой информации, как я понимаю-например должностные лица.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 18 січня 2012, 14:42

Да, Ватсон, розділ 7
7. У розділі VII декларації «Відомості про нерухоме майно»:
7.1. Зазначаються відомості про нерухоме майно, що перебуває у власності платника податку станом на кінець звітного податкового року як на території України, так і за її межами.
7.2. Кожний об’єкт нерухомого майна відображається платником податку у відповідному рядку окремо із зазначенням його місцезнаходження (країна, адреса), загальної площі (квадратних метрів).
У колонці «Місцезнаходження об’єкта (країна, адреса)» інформація про місцезнаходження (країну, адресу) об’єктів нерухомого майна платника податку, обов’язок щодо подання декларації якого встановлено Законом України «Про судоустрій і статус суддів», заповнюється за його бажанням.
Колонку «Сума витрат на придбання у власність/оренду чи інше право користування» заповнюють лише окремі категорії громадян, які відповідно до закону зобов’язані відображати в декларації відомості про видатки, здійснені у звітному році, якщо разові видатки перевищують розмір місячного заробітку платника податку.
КЛЕОПАТРА

Номер повідомлення:#64

Повідомлення Vatson » 18 січня 2012, 16:33

Клеопатра, киньте пожалуйста Инструкцию по заполнению этой самой новой декларации, сохранила, а где -не могу вспомнить. наверное там же, куда спрятала 1,5 милионные заработки:))))
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Per se » 18 січня 2012, 16:44

Vatson, держите
Приєднані файли
ІНСТРУКЦІЯ щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.doc
(165.5 KIB) Завантажено 554 разів
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#66

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 18 січня 2012, 16:54

Per se написав:Vatson, держите

Vatson, Поки знову зайшла на форум мене випередили.
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z1532-11
КЛЕОПАТРА

Номер повідомлення:#67

Повідомлення SID » 24 січня 2012, 16:58

а за 2011 рік вже нову декларацію подаєм чи ше попередню?
SID

Повідомлення: 897
Дякував (ла): 2641 раз.
Подякували: 1052 раз.

Номер повідомлення:#68

Повідомлення Vatson » 24 січня 2012, 17:03

новую.
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Re: ЗМІНИ 2012 (НОВЬЁ)

Номер повідомлення:#69

Повідомлення VicAmazona » 02 лютого 2012, 18:32

Настроение бодрое - идем ко дну!!!
VicAmazona

Повідомлення: 1401
Дякував (ла): 352 раз.
Подякували: 881 раз.

Номер повідомлення:#70

Повідомлення Vladimir_Zh » 03 лютого 2012, 13:42

Vladimir_Zh

Повідомлення: 6
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#71

Повідомлення irina_k » 04 лютого 2012, 12:20

Додаток надо заполнять обязательно. Без него декларация счмитается не полной.
Я так понимаю, чт мі заполняет додаток № 7.
Быть добру. Не смотря ни на что - быть.
irina_k

Повідомлення: 495
Дякував (ла): 475 раз.
Подякували: 1149 раз.

Номер повідомлення:#72

Повідомлення Vatson » 04 лютого 2012, 12:30

irina_k написав:Додаток надо заполнять обязательно. Без него декларация счмитается не полной.
Я так понимаю, чт мі заполняет додаток № 7.

наша песня хороша-начинай сначала, не заполняем мы дод.7, прочитайте-как он называется или вы ФОП?
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#73

Повідомлення irina_k » 04 лютого 2012, 18:39

а какой же тогда мі заполняем? я все четко по консултации из налоговой - сказали, все зафиксировано - додаток № 7.
irina_k

Номер повідомлення:#74

Повідомлення Сана » 04 лютого 2012, 21:04

А вообще, ребята, я тут в четверг была в своей налоговой из-за заполнения 1-ДФ по "наемникам".

Так заодно мы с моим инспектором прикинули, что я должна буду заполнять в новой декларации - и вот что получилось.
(Там, конечно, и цифры, и фамилии - от фонаря, но смысл, по-моему, ясен...)
:-D :-D :-D

Приклад_заповн_декларації2 (1) (3).xls
(292.5 KIB) Завантажено 378 разів

P.S. На заполненные приложения внимания не обращайте (это мы просто форму взяли с какого-то сайта - то ли Днепропетровского, то ли Донецкого, - не помню точно)!
Востаннє редагувалось Сана в 04 лютого 2012, 21:23, всього редагувалось 1 раз.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#75

Повідомлення Сана » 04 лютого 2012, 21:28

А, если Ваша машина зарегистрирована на Вас, то я бы обратила Ваше внимание и на восьмой раздел!
*PARDON* *PARDON* *PARDON*
Сана

Номер повідомлення:#76

Повідомлення Romio » 04 лютого 2012, 21:47

Сана написав:А, если Ваша машина зарегистрирована на Вас, то я бы обратила Ваше внимание и на восьмой раздел!

вопрос зачем указывать и что будет если не покажешь?чем меньшше налоговая знает тем лучше мы спим.
Romio

Повідомлення: 1169
Дякував (ла): 400 раз.
Подякували: 619 раз.

Номер повідомлення:#77

Повідомлення Сана » 04 лютого 2012, 22:26

Как хотите - решать Вам!

Я, в принципе, такая зануда, что привыкла все честно указывать в декларации - в том числе и свою недвижимость.

Тем более, что я подозреваю: если налоговая захочет об этом узнать, она все равно узнает...
:) :) :)
Не та эта организация, от которой можно что-то утаить.
Сана

Номер повідомлення:#78

Повідомлення OLNIK » 05 лютого 2012, 13:39

Сана написав:Ну, почему, насчет седьмого раздела я бы не была настолько категорична.

(Он, кстати, и у меня в образце заполнен).

Ничего страшного в этом разделе нет, единственное, что вызывает вопрос это сноска к нему-5.
И там написано, что заполняют "...лише окремі категорії громадян...", относимся ли мы к такой категории?

В налоговом кодексе есть такое-
Стаття 179. Порядок подання річної декларації про майновий
стан і доходи (податкової декларації)

179.1. Платник податку зобов'язаний подавати річну декларацію
про майновий стан і доходи (податкову декларацію)
відповідно до цього Кодексу або інших законів України.
-
это нас в принципе касается, но в сноске написано категорически- "только" .

Выходит "про майновий стан", что у нас есть на момент подачи, с конкретным адресом; и сколько куб. см. обьемом, писать надо, но вот зачем только написано про это "только"- я пока не могу понять.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#79

Повідомлення Сана » 05 лютого 2012, 13:54

До той поры, пока мы надумаем сдавать декларации, мы с этой сноской разберемся!
*YES* *YES* *YES*

Моя налоговая инспектор говорит, что сначала им на семинаре говорили, что имеется в виду: этот раздел заполняют госслужащие и т.п.
Они, соответственно, так и консультировали.
А недавно ее коллега была на семинаре, и им там сказали, что "СИТУАЦИЯ ИЗМЕНИЛАСЬ" ( :shock: :shock: :shock: ) - и надо, чтобы эти разделы заполняли все, без исключения.

Но на следующей неделе у нас в области будет то ли семинар, то ли совещание налоговиков, приедут какие-то "шишки" из Киева, и моя "налоговая дама" обещала непременно встать и спросить, что имели в виду, когда писали о "категориях заполняющих".
Я ей позвоню *YES*
Узнаю *YES*
Расскажу здесь *YES*
Сана

Номер повідомлення:#80

Повідомлення Сана » 05 лютого 2012, 13:59

А, вспомнила еще: и раньше им говорили, чтобы, кроме того, эти разделы заполняли те, кто приобретали это движимое и недвижимое имущество в отчетном году.
И сейчас "разъяснили", что заполнять должны все, но просто те физлица, которые приобретали такое имущество в течение отчетного периода, указывают там в графах, находящихся справа, и сумму расходов, а все остальные эти графы не заполняют.
Сана

Номер повідомлення:#81

Повідомлення Vatson » 06 лютого 2012, 10:04

Саночка, а зачем раздел 5 заполнять?я так поняла, что нас касается только раздел 4 *SORRY*
По поводу имущества тоже понимаю, что это специальных категорий-мы туда не относимся (ранее тоже в декларации был раздел-имущество, но мы его не заполняли), тем более если в отчетном году ничего не приобреталось. а вобще необходимо посмотреть-кто такие эти отдельные категории,в Инструкции по заполнению Декларации ничего про них не сказано?

А насчет того,что кому-то в налоговой сказала заполнять дод.7 по ФОПам для частников-так многие в налоговой до сих поря не видят разницы между ФОПам и занимающимися независимой деятельностью, мне в прошлом году тоже доказывали что с 2011 мы должны поквартально налоги платить и отчетность сдавать потому что нас касается раздел ФОПов, ничего-вернула юриста налоговика на землю.
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#82

Повідомлення Vatson » 06 лютого 2012, 10:14

Читаю Инструкцию-действительно и раздел 5 заполняем. *WALL*

4. У розділі ІV декларації «Доходи, отримані фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність»:
4.1. Відображається остаточний розрахунок податку на доходи фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, розмір якого визначається згідно із статтею 178 розділу ІV Кодексу.
4.2. У рядку 04 вказується сума загального оподатковуваного доходу, отриманого фізичною особою протягом календарного року від провадження незалежної професійної діяльності.
4.3. У рядку 05 вказується сума документально підтверджених витрат, необхідних для провадження певного виду незалежної професійної діяльності.
4.4. У рядку 06 вказується сума чистого оподатковуваного доходу, розрахованого як різниця між доходом (рядок 04 декларації) і документально підтвердженими витратами, необхідними для провадження певного виду незалежної професійної діяльності (рядок 05 декларації).
4.5. У рядку 07 вказується сума податку, що підлягає сплаті до бюджету, розрахованого за ставками, визначеними в пункті 167.1 статті 167 розділу ІV Кодексу.
При цьому ставка податку 17 відсотків застосовується до частини середньомісячного річного оподатковуваного доходу, що перевищує десятикратний розмір мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року. Розмір середньомісячного річного оподатковуваного доходу розраховується як сума загальних місячних оподатковуваних доходів, отриманих від провадження незалежної професійної діяльності, поділена на кількість календарних місяців, протягом яких платником податку було одержано такі доходи у податковому (звітному) році, за який здійснюється декларування.
5. У розділі V декларації «Розрахунок податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб»:
5.1. У рядку 08 вказується сума загального річного оподатковуваного доходу, що дорівнює сумі загальних місячних оподатковуваних доходів, іноземних доходів, отриманих протягом такого звітного податкового року, доходів, отриманих фізичною особою – підприємцем від провадження господарської діяльності згідно із статтею 177 розділу ІV Кодексу, та доходів, отриманих фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність згідно із статтею 178 розділу ІV Кодексу.
Значення рядка 08 декларації дорівнює сумі значень рядка 01 колонки 3, рядка 02 та рядка 04 декларації.
5.2. У рядку 09 вказується загальна сума податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб, яка розраховується як сума значень рядка 01 колонки 5, рядка 03.01 та рядка 07 декларації.
5.3. У рядку 10 вказується сума самостійно сплаченого до бюджету податку на доходи, отримані платником податку протягом звітного податкового року, станом на дату подання декларації.
У рядку 10 декларації вказується також сума сплаченого податку за договором купівлі-продажу (міни) об’єкта нерухомості, нотаріальної дії щодо посвідчення якого не вчинено. Згідно з пунктом 172.6 статті 172 розділу ІV Кодексу платник податку має право на повернення такої суми податку на підставі декларації, поданої в установленому порядку, та підтвердних документів про фактичну сплату податку.
5.4. У рядку 11 вказується сума податку, на яку платник податку має право зменшити суму річного податкового зобов’язання у зв’язку з використанням права на податкову знижку згідно із статтею 166 розділу ІV Кодексу. У разі використання права на податкову знижку разом з декларацією заповнюється та подається додаток 8 до декларації.
Значення рядка 11 декларації дорівнює значенню рядка 12 додатка 8 до декларації.
5.5. У рядку 12 вказується сума податків, сплачених за кордоном, на яку платник податку має право зменшити суму річного податкового зобов’язання згідно з підпунктом 170.11.2 пункту 170.11 статті 170 розділу ІV Кодексу.
У разі якщо згідно з нормами міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, платник податку може зменшити суму річного податкового зобов'язання на суму податків, сплачених за кордоном, він визначає суму такого зменшення за зазначеними підставами у декларації.
Сума податку з іноземного доходу платника податку - резидента, сплаченого за межами України, не може перевищувати суму податку, розраховану на базі загального річного оподатковуваного доходу такого платника податку відповідно до законодавства України.
Значення рядка 12 декларації дорівнює підсумковому значенню колонки 6 додатка 6 до декларації, але не більше значення рядка 09 декларації.
5.6. У рядку 13.01 вказується сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету.
Рядок 13.01 декларації заповнюється у разі, якщо за результатами розрахунку різниці між значеннями рядків 09, 10, 11, 12 та 03.02 декларації отримано позитивне значення.
5.7. У рядку 13.02 вказується сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню з бюджету.
Рядок 13.02 декларації заповнюється у разі, якщо за результатами розрахунку різниці між значеннями рядків 09, 10, 11, 12 та 03.02 декларації отримано від’ємне значення.
У разі заповнення рядка 13.02 декларації значення вказується без знака «–».
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#83

Повідомлення Vatson » 06 лютого 2012, 10:20

3. Розділи І – VІ декларації та додатки до декларації (крім додатка 9 до декларації) заповнюють усі платники податку.
Розділи VІІ – Х декларації та додаток 9 до декларації заповнюють лише окремі категорії громадян, які відповідно до закону зобов’язані відображати в декларації відомості про доходи, майновий стан, витрати, зобов’язання фінансового характеру, інформацію щодо зазначених відомостей членів сім’ї у випадках та обсягах, визначених законом.

Как это понимать-разделы 1-6 и все дод.кроме №9-заполняют все плтельщики-они имели ввиду подавть с прочерками????
насчет разд.7 по поводу имущества-в инструкции тоже сказано-только отдельные категории граждан заполняют разделы 7-10.
Но вот не пойму каким образом эта инструкция писалась-додатки заполняют все-как я заполню как нотариус тот же до.7,если я не ФОП?

И тут же есть другая фраза:

2. Додатки до декларації є складовою частиною декларації і без декларації не дійсні. Додатки до декларації заповнюються та подаються виключно за наявності доходів (витрат), розрахунок яких міститься у цих додатках.
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#84

Повідомлення Vatson » 06 лютого 2012, 10:28

Насчет подачи информации насчет имущесвта, хитро написано:

[quote]7. У розділі VII декларації «Відомості про нерухоме майно»:
7.1. Зазначаються відомості про нерухоме майно, що перебуває у власності платника податку станом на кінець звітного податкового року як на території України, так і за її межами.
7.2. Кожний об’єкт нерухомого майна відображається платником податку у відповідному рядку окремо із зазначенням його місцезнаходження (країна, адреса), загальної площі (квадратних метрів).
У колонці «Місцезнаходження об’єкта (країна, адреса)» інформація про місцезнаходження (країну, адресу) об’єктів нерухомого майна платника податку, обов’язок щодо подання декларації якого встановлено Законом України «Про судоустрій і статус суддів», заповнюється за його бажанням.
Колонку «Сума витрат на придбання у власність/оренду чи інше право користування» заповнюють лише окремі категорії громадян, які відповідно до закону зобов’язані відображати в декларації відомості про видатки, здійснені у звітному році, якщо разові видатки перевищують розмір місячного заробітку платника податку.
8. У розділі VIIІ декларації «Відомості про рухоме майно»:
8.1. Зазначаються відомості про рухоме майно, що перебуває у власності платника податку станом на кінець звітного податкового року.
8.2. Кожний транспортний засіб відображається платником податку у відповідному рядку окремо із зазначенням марки, моделі, об’єму двигуна, потужності двигуна, довжини корпусу судна, максимальної злітної маси повітряного судна.
Колонку «Сума витрат на придбання у власність/оренду чи інше право користування» заповнюють лише окремі категорії громадян, які відповідно до закону зобов’язані відображати в декларації відомості про видатки, здійснені у звітному році, якщо разові видатки перевищують розмір місячного заробітку платника податку.[/quote]

Если читать Инструкцию по заполнеию, то получается так:необходимо указывать все движимое/недвижимое имущество, а вот стоимость его указывать только отдельным категориям граждан?!где логика?
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#85

Повідомлення Vatson » 06 лютого 2012, 10:53

Из Инструкции по заполнению дод.7, уж точно нас не касается:

8. У додатку 7 до декларації «Розрахунок податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб, отриманих фізичною особою – підприємцем від провадження господарської діяльності»:
8.1. Доходи, отримані від провадження кожного виду економічної діяльності, відображаються в окремому рядку розділу І із зазначенням у колонці 2 назви і коду виду економічної діяльності згідно з КВЕД, за здійснення якого одержано дохід.
8.2. У колонці 3 вказується сума одержаного доходу від провадження окремого виду економічної діяльності.
8.3. У колонках 4, 5 та 6 відображається сума документально підтверджених витрат, пов’язаних з провадженням господарської діяльності (вартість придбаних товарно-матеріальних цінностей, що реалізовані або використані у виробництві продукції, витрати на оплату праці та нарахування на заробітну плату, інші витрати, включаючи вартість виконаних робіт, наданих послуг).
Значення колонок 4, 5 та 6 дорівнюють значенням відповідних граф Книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці згідно з пунктом 177.10 статті 177 розділу ІV Кодексу.
8.4. У колонці 7 відображається сума чистого оподатковуваного доходу, яка розраховується за такою формулою:
колонка 3 – колонка 4 – колонка 5 – колонка 6.
8.5. У рядку 01 вказується розмір середньомісячного річного оподатковуваного доходу, який розраховується як сума загальних місячних доходів, поділена на кількість календарних місяців, протягом яких платником податку було одержано такі доходи у податковому (звітному) році, за який здійснюється декларування.
Значення рядка 01 дорівнює результату ділення підсумкового значення колонки 7 розділу І на кількість календарних місяців, протягом яких одержано такі доходи.
8.6. У рядку 02 вказується сума перевищення середньомісячного річного оподатковуваного доходу над десятикратним розміром мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.
Значення рядка 02 дорівнює позитивному результату різниці між значенням рядка 01 та десятикратним розміром мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.
У разі якщо різниця між значенням рядка 01 та десятикратним розміром мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року, має від’ємний результат, то значення рядка 02 дорівнює нулю.
8.7. У рядку 03 вказується сума податку на доходи фізичних осіб – підприємців, розрахованого з чистого оподатковуваного доходу за ставками, визначеними пунктом 167.1 статті 167 розділу ІV Кодексу.
Значення рядка 03 розраховується за такою формулою:
(15% × (рядок 01 – рядок 02) + 17% × рядок 02) × кількість календарних місяців, протягом яких одержано такі доходи.
8.8. У рядку 04 вказується сума збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності, сплаченого платником податку протягом звітного податкового періоду, яка враховується у зменшення податкового зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб – підприємців.
8.9. У рядку 05 вказується сума податку, зменшена на суму збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності.
Значення рядка 05 дорівнює позитивному значенню різниці між значеннями рядка 03 та рядка 04.
У разі якщо різниця між значеннями рядка 03 та рядка 04 має від’ємний результат, то значення рядка 05 дорівнює нулю.
8.10. У рядку 06 вказується сума авансових платежів з податку, сплачених платником податку протягом звітного податкового періоду у строки, визначені підпунктом 177.5.1 пункту 177.5 статті 177 розділу ІV Кодексу.
8.11. У рядку 07.01 вказується сума податку на доходи фізичних осіб – підприємців, що підлягає сплаті до бюджету, у разі якщо за результатами остаточного розрахунку виникають податкові зобов’язання з цього податку.
Остаточний розрахунок податку на доходи фізичних осіб за звітний податковий рік здійснюється платником самостійно з урахуванням сплачених ним протягом року авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб та збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності на підставі документального підтвердження факту їх сплати.
Значення рядка 07.01 дорівнює позитивному значенню різниці між значеннями рядка 05 та рядка 06.
8.12. У рядку 07.02 вказується сума надміру сплаченого податку на доходи фізичних осіб – підприємців, у разі якщо за результатами остаточного розрахунку виникає від’ємне значення.
Значення рядка 07.02 дорівнює від’ємному значенню різниці між значеннями рядка 05 та рядка 06.
У разі заповнення рядка 07.02 додатка 7 до декларації значення вказується без знака «–».
Надмірно сплачені суми податку підлягають зарахуванню в рахунок майбутніх платежів з цього податку або поверненню платнику податку в порядку, передбаченому Кодексом.
8.13. У рядку 08 вказується розмір квартальних авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб, що підлягають сплаті до бюджету у наступному за звітним році, відповідно до підпункту 177.5.1 пункту 177.5 статті 177 розділу ІV Кодексу.
Авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб розраховуються підприємцем самостійно, але не менш як 100 відсотків річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік (у співставних умовах), та сплачуються до бюджету по 25 відсотків щокварталу (до 15 березня, до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада).
Значення рядка 08 розраховується як 25 відсотків значення рядка 01.
8.14. У рядку 09 вказується сума фіксованого податку на доходи фізичних осіб від зайняття підприємницькою діяльністю, сплаченого платником податку протягом звітного (податкового) періоду відповідно до абзаців шостого – двадцять восьмого пункту 1 статті 14 розділу IV Декрету Кабінету Міністрів України від 26.12.92 № 13-92 «Про прибутковий податок з громадян».
Фізичні особи – підприємці відображають доходи, одержані від здійснення господарської діяльності, що оподатковуються фіксованим податком, у розділі І додатка 7 до декларації. При цьому заповненню підлягають лише колонки 1, 2 і 3.

Везде идет речь о ФОПе.
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#86

Повідомлення S.Anya » 10 лютого 2012, 15:04

Це не 2012, але кінець 2011, може хто не знає, зміни до ЦК, ЦПК та ГПК:
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/417 ... s80msh8Ie6
S.Anya

Повідомлення: 1023
Дякував (ла): 729 раз.
Подякували: 693 раз.

Номер повідомлення:#87

Повідомлення фима » 11 лютого 2012, 12:42

підкажіть, будь-ласка, до якого числа ми повиннні сплатити податок в податкову за 2011 рік та до якого числа подати звіт (декларацію) в пенсійний та податкову? Які крайні дати подачі?
фима

Повідомлення: 3
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#88

Повідомлення irina_k » 11 лютого 2012, 15:11

Звіт ПФ - до 01.04.2012, спочатку сплата, потім звіт.
Звіт ДПІ - до 03.05.2012, сплата до 01.08.2012
irina_k

Номер повідомлення:#89

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 14 лютого 2012, 12:42

з 13 лютого 2012 року змінилася форма декларації.
Форма додається.
Приєднані файли
ДЕКЛАР ЗМИНИ 02-12.xls
(290 KIB) Завантажено 297 разів
КЛЕОПАТРА

Номер повідомлення:#90

Повідомлення Stonehenge » 14 лютого 2012, 12:59

Вчера потратила немножко времени - почитала на сайте ВР повестку дня текущей сессии. Много интересненького они себе напланировали, например - Трудовой кодекс, закон о внесении изменений в ст. 61 СК.
Ещё нашла там проект закона о внесении изменений в различные законы, в т.ч. в ЗУ "О нотариате" - хотят заверение госрегистраторами копий учредительных документов приравнять к нотариально заверенным :'(

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 9442&skl=7
Востаннє редагувалось Stonehenge в 14 лютого 2012, 13:06, всього редагувалось 1 раз.
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів