Вселенная написав:Доброго ранку!
Вивішую на загальний суд посадову інструкцію помічника.Зауваження приймаються протягом робочого дня)))
А эт что обязательно такое нада если есть помощьник?
Вселенная написав:Доброго ранку!
Вивішую на загальний суд посадову інструкцію помічника.Зауваження приймаються протягом робочого дня)))
Odio написав:Доброго дня всім! Розумію що не по темі, але щось ніде не можу знайти зразок 1-дф! буду дуже вдячний якщо хтось надішле на ел.адресу drey114@ukr.net, або викладе посилання! Наперед дякую!
Odio написав:Сегодня последний день подачи 1 ДФ!
Вселенная написав:Ми заключали з помічником типовий договір ,який реєструвався в центрі зайнятості там немає місця прописувати обов"язки.
Золотая Рыбка написав:ХОЧУ МУЖЧИНУ-НАЧАЛЬНИКА!
nonna написав:Золотая Рыбка написав:ХОЧУ МУЖЧИНУ-НАЧАЛЬНИКА!
мужчина-помошник лучше....
Золотая Рыбка написав:ХОЧУ МУЖЧИНУ-НАЧАЛЬНИКА!
assistant написав:Золотая Рыбка написав:ХОЧУ МУЖЧИНУ-НАЧАЛЬНИКА!
у меня таковой имеется:)))нареканий и правда пока не было! это как в пословице: "мужик сказал - мужик сделал!"
тьфу-тьфу тьфу!:)
nonna написав:assistant написав:Золотая Рыбка написав:ХОЧУ МУЖЧИНУ-НАЧАЛЬНИКА!
у меня таковой имеется:)))нареканий и правда пока не было! это как в пословице: "мужик сказал - мужик сделал!"
тьфу-тьфу тьфу!:)
главное , чтоб у него к Вам не было......а то как скажет....а делать то надо....
nonna написав:assistant
, а шо? начальника ушел?
Veдьмо4ка написав:тиран не то слово, сами видите в каких условиях приходицца работать, да?!
Вселенная написав:Ми заключали з помічником типовий договір ,який реєструвався в центрі зайнятості там немає місця прописувати обов"язки.
2. Працівник зобов'язаний виконувати роботу помічника приватного нотаріуса, з дотриманням вимог Закону України «Про нотаріат», щодо збереження таємниці вчинюваних нотаріальних дій, відповідно до вимог ст. 8 вказаного закону. Помічник нотаріуса має право: брати участь у прийомі фізичних осіб та представників юридичних осіб, у складанні проектів правочинів, свідоцтв та інших документів, пов’язаних із вчиненням нотаріальних дій та статистичних звітів; вносити записи до реєстрів для реєстрації нотаріальних дій, вести діловодство і архів нотаріуса, за дорученням нотаріуса виготовляти та направляти запити до підприємств, установ і організацій щодо відомостей та документів, необхідних для вчинення нотаріальних дій, а також виконувати іншу допоміжну і технічну роботу. Помічник нотаріуса не вправі підписувати за нотаріуса нотаріальні документи та використовувати печатку нотаріуса. Помічник нотаріуса зобов’язаний: здійснювати свої професійні обов’язки відповідно до чинного законодавства України, зокрема, до Закону України «Про нотаріат» та трудового договору, укладеного з нотаріусом; дотримуватись нотаріальної таємниці; підвищувати свій професійний рівень.дбайливо ставитися до документів нотаріального діловодства та архіву нотаріуса. Помічник нотаріуса не може займатися підприємницькою, посередницькою або адвокатською діяльністю, перебувати на державній службі, у штаті органів державної влади або органів місцевого самоврядування чи інших юридичних осіб, входити самостійно, через представника або підставних осіб до складу правління чи інших виконавчих органів господарських організацій, фінансових установ, а також виконувати іншу оплачувану роботу, крім викладацької, наукової, творчої у вільний від роботи час. Помічнику нотаріуса забороняється використовувати свої повноваження з метою одержання неправомірної вигоди або прийняття обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб.
Золотая Рыбка написав:Товарищи, кто-нибудь мне скажет когда-нибудь кто у Ведьмочки начальник, а?
Золотая Рыбка написав:Товарищи, кто-нибудь мне скажет когда-нибудь кто у Ведьмочки начальник, а?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів