notаrk написав:ну не знаю чи вгадали, але оксана а прізвище в мене таке, що від цього слова всі плюються зато мене зразу всі запам'ятовують.тобто слово дуже відоме , означає "посланець"
дааа, вижу , фамилия у вас, но никому...
notаrk написав:ну не знаю чи вгадали, але оксана а прізвище в мене таке, що від цього слова всі плюються зато мене зразу всі запам'ятовують.тобто слово дуже відоме , означає "посланець"
Армани написав:notаrk написав:ну не знаю чи вгадали, але оксана а прізвище в мене таке, що від цього слова всі плюються зато мене зразу всі запам'ятовують.тобто слово дуже відоме , означає "посланець"
notаrk написав:Армани написав:notаrk написав:ну не знаю чи вгадали, але оксана а прізвище в мене таке, що від цього слова всі плюються зато мене зразу всі запам'ятовують.тобто слово дуже відоме , означає "посланець"
ви ж казали що нічого не бачите
Dali написав:Не інакше як в банку працює?
nonna написав:да ладно , круче чем у моего клиента-грузина? у него "Неебадзе".....
Dali написав:Ваша мама
nonna написав:Армани, опять спепец.наз появился.... №157
notаrk написав:Dali написав:Ваша мама
нє, не в банку, в РДА, а взагалі то все життя працювала в споживчій кооперації поки її не розвалили
notаrk написав:я є.Може б то з кимось подружитися?
net.***! написав:notаrk написав:я є.Може б то з кимось подружитися?
Я НА ШКОЛЬНИКАХ ЕСТЬ
Люси написав:а какой сайт...я хочу посмотреть
net.***! написав:ТА сайт то фигня от на школьниках фотосессия ціла
notаrk написав:net.***! написав:notаrk написав:я є.Може б то з кимось подружитися?
Я НА ШКОЛЬНИКАХ ЕСТЬ
а я знаю я у Вас була, і Ви в мене.Це після того, як вивісили тут свій сайт
notаrk написав:Ви такий прікольний!після роботи підробляєте?
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]