net.***! написав:notаrk написав:Ви такий прікольний!після роботи підробляєте?
та то не його то Писец наш....а Армані любить покопіювати....мої досі мабуть копіюе....
Він напевно нас боїться.А мужчина гарненький на фото
net.***! написав:notаrk написав:Ви такий прікольний!після роботи підробляєте?
та то не його то Писец наш....а Армані любить покопіювати....мої досі мабуть копіюе....
notаrk написав:там ми в яремчі, я живу в іншому кінці Івано-франківської області, на границі з Львівською та Закарпатською областями.Прийде весна, нафоткаю наші гори і повиставляю сюда.
net.***! написав:так расскажите мне если дия не выдбулась, я в пятой графе пишу дия не выдбулась, печать роспись и перечеркиваю, прально? а то аж башка разболелась первый раз такое....
Люси написав:что в инструкции не вижу..
notаrk написав:Люси написав:что в инструкции не вижу..
та не може бути цього в інструкції , там пише, що в реєстрі записується, коли вже підписані документи
notаrk написав:net.***! написав:так расскажите мне если дия не выдбулась, я в пятой графе пишу дия не выдбулась, печать роспись и перечеркиваю, прально? а то аж башка разболелась первый раз такое....
А чого не відбулась?я коли тільки прийшла в держконтору на роботу в нас одна нотаріус перед тим як їхати на виклик записала дію в реєстрі, щоб було швидче, родичі завіряли що все окей.А там дід ні бе ні ме.То вона так і робила.Ну порушили інструкцію, тож не кінець світу
notаrk написав:ви ж були на визові, хіба якусь відмітку поставте
net.***! написав:о вставлю
мама многим ндравится...., спасибоsello написав:net.***! написав:о вставлю
А мне мама больше нравится
Армани написав:ах да, забыл, раз тут никто ни от кого ничего не скрывает, кидаю свою фотку, правда сейчас я чуток похудей.
nonna написав:Армани написав:ах да, забыл, раз тут никто ни от кого ничего не скрывает, кидаю свою фотку, правда сейчас я чуток похудей.
шутник , однако.... девочки , не верте...это не он.... говорю Вам , как тёща...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів