Вишенька) написав:Большое спасибо, а то звонила в управление юстиции, а там ничего не знают.
Исполнительская дысцыплина страдает3.2. Довести цей наказ до відома начальників головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі.
там наливают, а я много не пьюАрмани написав:Доктор, тебя шо, с малого уже выгнали?
Вишенька) написав:Большое спасибо, а то звонила в управление юстиции, а там ничего не знают.
Stonehenge написав:Ну да. Отозвали.
И сразу съели, пока свеженькая была.
master 2011 написав:А мне тут говорят, вроде бы отозвали эту свеженькую,такого не слышали?
Stonehenge написав:Это ж я разговор поддерживаюmaster 2011 написав:А мне тут говорят, вроде бы отозвали эту свеженькую,такого не слышали?
Per se написав:Stonehenge написав:Это ж я разговор поддерживаюmaster 2011 написав:А мне тут говорят, вроде бы отозвали эту свеженькую,такого не слышали?
чета я совсем уже .. не туда
Армани написав:Per se написав:Stonehenge написав:Это ж я разговор поддерживаюmaster 2011 написав:А мне тут говорят, вроде бы отозвали эту свеженькую,такого не слышали?
чета я совсем уже .. не туда
не парьтесь, нужно понять, простить и дальше жить, Родину не выбирают, так сложилось что наша Родина - Гондурас.
Vatson написав:а у нас пошел снег....
S.Anya написав:дівчата, я стільки триндєлок не витримаю, в мене вже очі розбігаються, я не можу того порядку осилити до кінця, щосекунди відриваюся і в форум..а тут ще роботу принесли..я вже звикла без неї тут на форумі.))
nonna написав:S.Anya написав:дівчата, я стільки триндєлок не витримаю, в мене вже очі розбігаються, я не можу того порядку осилити до кінця, щосекунди відриваюся і в форум..а тут ще роботу принесли..я вже звикла без неї тут на форумі.))
для работы есть высоквалифицированные помошники..правда , Армани.....?
nonna написав:S.Anya написав:дівчата, я стільки триндєлок не витримаю, в мене вже очі розбігаються, я не можу того порядку осилити до кінця, щосекунди відриваюся і в форум..а тут ще роботу принесли..я вже звикла без неї тут на форумі.))
Veдьмо4ка написав:nonna написав:S.Anya написав:дівчата, я стільки триндєлок не витримаю, в мене вже очі розбігаються, я не можу того порядку осилити до кінця, щосекунди відриваюся і в форум..а тут ще роботу принесли..я вже звикла без неї тут на форумі.))
вісокфаликовані помічники бутері с кабасой и соленім огірком кушают, и кофем с молочком запивают ...
Veдьмо4ка написав:nonna написав:S.Anya написав:дівчата, я стільки триндєлок не витримаю, в мене вже очі розбігаються, я не можу того порядку осилити до кінця, щосекунди відриваюся і в форум..а тут ще роботу принесли..я вже звикла без неї тут на форумі.))
вісокфаликовані помічники бутері с кабасой и соленім огірком кушают, и кофем с молочком запивают ...
Stonehenge написав:От так вот! Значит, у нотариусов аппетит пропал от чтения нового Порядка, а они тут...
А колбаса какая?
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]