Нашою метою є здійснення благодійної діяльності, спрямованої на допомогу всім членам Палати, а також сприяння розвитку нотаріальної діяльності та підвищення престижу професії нотаріуса.
sello написав:Може гречку безкоштовно даватимуть? А то весняний авітаміноз, та й доходу ніякого А взагалі, приємно знати, що хтось про тебе (крім самого себе) піклується, сприяє, допомагає, лікує, работою забезпечує, ......
OLNIK написав:А где можно в очередь записаться на дотацию, в связи с окончанием пенсионноналоговоотчетного периода, и потому что очень надо?
Троянда написав:А если горе случится у нотариуса, который не является членом палаты?
Ему не помогут потому, что он не платил взносы?
А что такие сейчас есть??? Перед каждой плановой проверкой ГУЮ обязательно в ряды, и членские взносы на перед, лучше на год, а то могут и "нарыть"
Сана написав:Троянда написав:А если горе случится у нотариуса, который не является членом палаты?
А что такие сейчас есть??? Перед каждой плановой проверкой ГУЮ обязательно в ряды, и членские взносы на перед, лучше на год, а то могут и "нарыть"
Шутка?
Троянда написав:А если горе случится у нотариуса, который не является членом палаты?
sello написав:Може гречку безкоштовно даватимуть? А то весняний авітаміноз, та й доходу ніякого А взагалі, приємно знати, що хтось про тебе (крім самого себе) піклується, сприяє, допомагає, лікує, работою забезпечує, ......
nonna написав:интересно на что допомога и критерии отбора для допомоги......
у меня вот ребенок инвалид детства....операция только одной руки 120 тыс евро....+ послеаперационный период , который надо проходить в этой же клинике, иначе всякую ответственность не несут.....+ проживание на земле обитованной...
Золотая Рыбка написав:я буду расчитывать только на себя и на свою семью...
nonna написав:у меня вот ребенок инвалид детства....операция только одной руки 120 тыс евро....+ послеаперационный период , который надо проходить в этой же клинике, иначе всякую ответственность не несут.....+ проживание на земле обитованной...
Per se написав:nonna написав:у меня вот ребенок инвалид детства....операция только одной руки 120 тыс евро....+ послеаперационный период , который надо проходить в этой же клинике, иначе всякую ответственность не несут.....+ проживание на земле обитованной...
nonna, Вы это серьезно?
Нас на форуме больше - если нужно, Вы не стесняйтесь- только скажите! Мы все обязательно поможем!
Чергове засідання Правління Всеукраїнської благодійної організації "Фонд допомоги нотаріусам"
22 травня 2012 року відбулося чергове засідання Правління Всеукраїнської благодійної організації «Фонд допомоги нотаріусам». У ході засідання було обрано регіональних представників Фонду у Кіровоградській та Миколаївській областях та прийнято рішення про надання матеріальної допомоги членам Української нотаріальної палати – нотаріусам Запоріжської, Луганської областей та м. Києва, а також дитині-інваліду з Івано-Франківської області, чия матір – нотаріус– передчасно пішла з життя.
Отже, Фонд допомоги нотаріусам продовжує працювати над реалізацією одного з основних своїх завдань – здійснення благодійної допомоги та надання всебічної підтримки членам Української нотаріальної палати, які потрапили у складні життєві ситуації.
нотаріусам Запоріжської
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів