Форум

Інформаційний ресурс

Довіреність від імені малолітьої особи?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Sally Hansen » 13 квітня 2011, 00:11

Ситуація : є будинок, право власності на який належить матері (1/2 частина) та малолітній доньці (1/2). Мати хоче від свого імені уповноважети 3-тю особу на представництво у суді інтересів, щодо цілого будинку. Як ви думаєте чи як би ви поступили на моєму місці?Можна зробити 1 довіреність і вписати (правда ще не думала як саме) і доньки частину, чи 2 довіреності (від мами і доньки)?
Sally Hansen

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Sally Hansen » 13 квітня 2011, 00:13

Чи можлива взагалі довіреність від малолітньої дитини, і якими статтями куруватися? можливо хтось стикався з таким....
Sally Hansen

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Per se » 13 квітня 2011, 00:44

[QUOTE]можливо хтось стикався з таким....[/QUOTE]вот шо стыкались.. то стыкались.. такие бои без правил были на форуме..[URL=[qoute] http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=18975[qoute]] http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=18975[/URL] [QUOTE]Мати хоче від свого імені уповноважети 3-тю особу на представництво у суді інтересів, щодо цілого будинку. [/QUOTE]Знаете, а я бы наверное так и сделала. Одной доверенностью. Я не вижу нарушений - это честно... .. И гори все остальное огнем и синем пламенем.. надоело..
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Sally Hansen » 13 квітня 2011, 12:43

...... знаєте мій викладач колись давно в Університеті казав [qoute]Два юриста - три точки зору[qoute].....щось придумаю...=)
Sally Hansen

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Куница » 13 квітня 2011, 13:56

.....а нам в вузе наш преподаватель продолбил тоже все мозги следующим: [qoute]Юрист [U]не может знать всего, но он обязан точно знать[/U] где это найти и [U]обязан принять точное [/U]решение, за которое нести ответственность![qoute]И добавлял :) [qoute] Плюс тонкое профессиональное чутье - ну это уже не всем дано, это высший класс в принятии решения, и не только профессионального! Дерзайте и стремитесь![qoute]Я на всю жизнь запомнила!Sally Hansen, найдете решение, всё уж сказано - переговорено по теме, - решение за Вами!:)
Куница

Re: Довіреність від імені малолітьої особи?

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Yelena » 23 березня 2012, 15:23

Коллеги, кто делал доверенность от своего имени и как законный представитель малолетнего, поделитесь пожалуйста удостоверительной.
Yelena

Повідомлення: 259
Дякував (ла): 943 раз.
Подякували: 260 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення VITAminka » 23 березня 2012, 16:21

Yelena написав:Коллеги, кто делал доверенность от своего имени и как законный представитель малолетнего, поделитесь пожалуйста удостоверительной.

а законный представитель малолетнего может давать доверенность от имени малолетнего?
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Yelena » 23 березня 2012, 16:31

VITAminka написав:
Yelena написав:Коллеги, кто делал доверенность от своего имени и как законный представитель малолетнего, поделитесь пожалуйста удостоверительной.

а законный представитель малолетнего может давать доверенность от имени малолетнего?

Уже разобралась с этим вопросом, конечно не может, просто сразу поиск не сработал )
Yelena

Повідомлення: 259
Дякував (ла): 943 раз.
Подякували: 260 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів