Legal-solutions написав:Їздила на вокзал купувати білети в Київ...з 2 квітня подорожчали на 100 грн. тобто якщо на 1 квітня він коштував (купе) - 160 то з 2 квітня - 258 грн.......чому? поїзди на якому пальному їздять...
notаrk написав:Мій чоловік за малим пропадає.Каже, що малого забрав би з собою, якщо розійдемось))
Ірин@ написав:Сижу...грущу....смотрю тоскливым взором на уже открытую и ещё не начатую каробку есферо от амура....если я её сьем ...то точно буду думать чего надеть....(вслип, всхлип)..открываю коробку, они так пахнут а...плевать...найду что одеть...
Vatson написав:Ірин@ написав:Сижу...грущу....смотрю тоскливым взором на уже открытую и ещё не начатую каробку есферо от амура....если я её сьем ...то точно буду думать чего надеть....(вслип, всхлип)..открываю коробку, они так пахнут а...плевать...найду что одеть...
о, у меня тоже есть коробочка конфет, пойду, тоже...типа...понюхаю...
MG написав:а я кофе запарю и с голанским сырочком схряцаю..
Льолік написав:notаrk написав:Мій чоловік за малим пропадає.Каже, що малого забрав би з собою, якщо розійдемось))
Первый звоночек. Значит обдумывает такую возможность.
notаrk написав:Льолік написав:notаrk написав:Мій чоловік за малим пропадає.Каже, що малого забрав би з собою, якщо розійдемось))
Ну це коли ми сваримось)))Хоча ні одна жінка не впевнена в своєму чоловікові на всі 100, така природа!
MG написав:какой родственник ?
на проверке коллега (просматривая насл. дело) сказала "муж и жена - это ж вообще чужие люди"
notаrk написав:MG написав:какой родственник ?
на проверке коллега (просматривая насл. дело) сказала "муж и жена - это ж вообще чужие люди"
головне-спорідненість душ
notаrk написав:та не дуже, живем 7 років...
MG написав:а я кофе запарю и с голанским сырочком схряцаю..
net.***! написав:notаrk написав:та не дуже, живем 7 років...
ну ми 4,5 "прожили"
MG написав:такс, все пабежали на перекус ...
Vatson написав:MG написав:такс, все пабежали на перекус ...
ага, а теперь поели-можно и поспать
notаrk написав:та не дуже, живем 7 років...
notаrk написав:Льолік написав:notаrk написав:Мій чоловік за малим пропадає.Каже, що малого забрав би з собою, якщо розійдемось))
Ну це коли ми сваримось)))Хоча ні одна жінка не впевнена в своєму чоловікові на всі 100, така природа!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів