Форум

Інформаційний ресурс

Подскажите банк, в котором знают как откріть счет для нотариуса

Номер повідомлення:#1

Повідомлення lenna » 03 грудня 2007, 16:59

Подскажите банк, в котором знают как откріть счет для нотариуса в киеве, позвонила в Аваль там ничего не знают, кроме паспорта и ИН ничего скахзали не надо, бред
lenna

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Nonna » 03 грудня 2007, 17:04

Не бред.Вам будут открывать счет как физ.лицу, а не как предпринимателю или ю.о.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення lenna » 03 грудня 2007, 17:11

это я понимаю, но говорят согласно инструкции Нацбанка счет открывается как для осущ. нот. деятельности, значит необходимо еще предост. документов подтвержд. что я нотариус
lenna

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Natalya_G » 03 грудня 2007, 17:30

lenna, вибираєте банк, в якому прийнятні для Вас тарифи, і відділення, яке найближче до офісу чи найзручніше для бухгалтера, і все. А до них приходите і тикаєте їм витяг з Інструкції про порядок відкриття рахунків, хай розбираються. Коли ще я відкривала рахунок, то за таким принципом і діяла. Мені першій як нотаріусу відкривали рахунок в тому відділенні, тому дзвонили в головне відділення і радились.
Natalya_G

Повідомлення: 494
Дякував (ла): 317 раз.
Подякували: 34 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Ex lege » 03 грудня 2007, 17:45

"Документи, необхідні для відкриття поточного рахунку нотаріусу (відповідно до Інструкції):1. Заява про відкриття поточного рахунку, що підписана приватним нотаріусом2. Копію Свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю, засвідчену органом, що його видав, або нотаріально.3. Копію документа, що підтверджує взяття приватного нотаріуса на облік в органах державної податкової служби, засвідчену органом, що видав документ, або нотаріально чи підписом уповноваженого працівника банку4. Копію документа, що підтверджує реєстрацію приватного нотаріуса у відповідному органі Пенсійного фонду України, засвідчену органом, що його видав, або нотаріально чи підписом уповноваженого працівника банку5. Картку із зразком підпису. Зразок підпису засвідчується підписом уповноваженого працівника банку або нотаріально."
Ex lege

Повідомлення: 1706
Дякував (ла): 933 раз.
Подякували: 846 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Marysia. » 03 грудня 2007, 18:06

сегодня была в Укрсоцбанке, там стали в тупик, предложили карточку подписи как СПД. я в шоці, говорят морской транспортній ,Финансі и кредит,Місто-Банк знают как надо
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення igor » 03 грудня 2007, 19:06

Дійсно є інструкція НАЦ банка згідно якої нотаріусам відкривають рахунки як підприємцям. Прикро но факт, і банки від цієї інструкції нікуди не дінуться, як хочете прийдіть в Банк, і не кажіть що ви нотаріус, і хай вам відкриють картковий рахунок як фізичній особі, там будуть реквізити для зарахування коштів по безналу.
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення ЮЕ » 03 грудня 2007, 19:56

если как физлицу, то клиент банк не подключат. так объяснили в ОТП. Тоже проблема актуальная, решил поближе к офису счет открыть и столкнулся с этим бредом. В информации для открытия счета еще написано, что я должен использовать деньги в соответствии с порядком, установленным для хоз. субъектов.
ЮЕ

Повідомлення: 140
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення igor » 03 грудня 2007, 20:22

Совершенно верно, у них нет отдельной инструкции для нотариусовПодключите не клиент банк, а через интернет карточній счет проверку, али по смс будет приходить уведомление что деньги зашли, а вот олата, сняли заплатили, или расчитались с помощью карточки
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Luna » 04 грудня 2007, 12:58

Экспо-банк , открыли счет за полчаса, низкие тарифы.Заходила в ОТиПи банк- промурыжыли минут сорок, [qoute]мы не знаем, будем звонитьв головной офис[qoute] и т.д.
Luna

Повідомлення: 432
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 59 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів