Оленка Справедлива написав:Вы про слово "вторинна"? Я так понимаю, что дадут нотариусам возможность регистрации перехода права из частной в частную собственность. Под первичной они видимо понимают передачу в частную собственность из государственной или коммунальной.
Зав.господарством написав:Олександр Владимирович умеет быть настойчивым в достиженни цели.
Сколько бы раз БТИ не "решало" вопрос с Верховной Радой (через шановного пана Осыку), как это было накануне Нового Года, но наш министр добьётся принятия Закона по которому граждане смогут регистрировать свои права на недвижЫмость быстро, при помощи нотариуса.
Главное что бы БТИишники вовремя поняли, что законопроекты от имени Кабмина будут подаваться снова и снова...
nonna написав::-D угадайте что победит.....
Зав.господарством написав:nonna написав::-D угадайте что победит.....
Победит Лавринович. Мы. И граждане. Котрые смогут получать документы про регистрацию права за 1-5 дней. А БТИишники на третий-четвёртый заход утомятся ....."участвовать в аукционе".
Зав.господарством написав:Девачки .
Не цурайтесь работы
Щас время тяжёлое..
Лутше я буду работать так как наш министр запланировал, чем так как ирод Броцкий.... вообще ж ирод Броцкий нас на ноль умножЫть хочет.
Vatson написав: я отказываюсь забесплатно работать на того дядю
Зав.господарством написав:Vatson написав: я отказываюсь забесплатно работать на того дядю
А я согласнЫй.
За бесплатно пусть курят бамбук
Не волнуйтесь, будем цену нормальную за доп. услуги формулировать... и справно работать.
УРЯД ПЛАНУЄ ПРИСТУПИТИ ДО РЕФОРМУВАННЯ НОТАРІАТУ
11 квітня 2011 року на засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято рішення про внесення довгоочікуваних змін до Закону України «Про нотаріат» та вдосконалення й спрощення процедури державної реєстрації земельних ділянок та речових прав на нерухоме майно. Ці зміни мають стати ще одним кроком на шляху реформування нотаріату України відповідно до міжнародних стандартів. Рішення про внесення відповідних змін стало закономірним результатом довгої та кропіткої роботи Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України та Української нотаріальної палати, спрямованої на поліпшення системи нотаріату України.
Відповідно до запланованих змін пропонується наділити нотаріусів повноваженнями вторинної державної реєстрації прав власності на нерухомість, що скоротить і бюрократичну процедуру, і час, необхідний для здійснення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно сьогодні.
Проект внесення змін до Закону України «Про нотаріат», у свою чергу, передбачає створення професійної організації нотаріусів – Нотаріальної палати України, до обов’язків якої увійде захист прав та інтересів представників нотаріату, їхнє представництво в державних органах.
Пропонується також ввести новий прозорий порядок підготовки осіб до нотаріальної діяльності та їхнього допуску до неї, який відповідатиме вимогам статті 43 Конституції України і міжнародно-правовим актам з прав людини та забезпечуватиме реальну можливість реалізації цього права громадянами України, а також приділити значну увагу обов’язковому дотриманню морально-етичних норм нотаріусами України.
Таким чином, прийняття та реалізація вищезазначеного законопроекту дозволить не лише підвищити якість нотаріального обслуговування та покращити доступ громадян до нотаріальних послуг, але й допоможе у створенні правового забезпечення умов для приєднання України до Міжнародного Союзу Латинського Нотаріату та розвитку міжнародної співпраці.
ПРОЕКТ
вноситься народними депутатами України –
членами Комітету з питань економічної
політики Осикою С.Г. та інш.
П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Про відхилення Закону України «Про облік і технічну інвентаризацію об’єктів нерухомого майна»
З огляду на пропозиції Президента України про відхилення Закону України «Про облік і технічну інвентаризацію об’єктів нерухомого майна» та у зв’язку з виконанням Постанови Верховної Ради України від 09 грудня 2011 року №4153-VI «Про утворення робочої групи з опрацювання законодавчих пропозицій з питань інвентаризації об'єктів нерухомості»
Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
1. Відхилити Закон України «Про облік і технічну інвентаризацію об’єктів нерухомого майна» від 16 червня 2011 року №3527VІ.
2. Визнати такою, що втратила чинність, Постанову Верховної Ради України від 6 жовтня 2011 року №3829-VI «Про направлення на доопрацювання Закону України "Про облік і технічну інвентаризацію об'єктів нерухомого майна».
Голова
Верховної Ради України В.ЛИТВИН
Ірин@ написав:Вот на какой стадии проект БТИ
ПРОЕКТ
вноситься народними депутатами України –
членами Комітету з питань економічної
політики Осикою С.Г. та інш.............П О С Т А Н О В А ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Про відхилення Закону України «Про облік і технічну інвентаризацію об’єктів нерухомого майна»....
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]