мой отец умудрялся возить в Польшу золото, а от туда женские труселя и парики и на этом за два месяца купил шестерку
Так это он на аватарке?)
мой отец умудрялся возить в Польшу золото, а от туда женские труселя и парики и на этом за два месяца купил шестерку
Армани написав:nonna написав:MG написав:это когда он червонец стоил ?
мой муж умудрялся эти пакеты , привезя из-за бугра , по 25 продавать....
он умер...
Serhio написав:он умер...
Извините за неудачную шутку.
Армани написав:nonna написав:MG написав:это когда он червонец стоил ?
мой муж умудрялся эти пакеты , привезя из-за бугра , по 25 продавать....
Золотая Рыбка написав:А мне папик привез первый видеомагнитофон в коаасе! И под него мы Сталоне со Шверцем смотрели всем классом! А потом я у него клубничку нашла...ну тоже посмотрели...тока не классом...с подружкой...
Legal-solutions написав:До того ж "Письменник Василь Шкляр вважає, що "в Україні, щоб заробити таке роялті, літератор має продати приблизно по дві книги кожному українцеві враховуючи немовлят, сліпих і неписьменних".
"Це - чергове непорозуміння через те, що наш президент не має уявлення про авторський гонорар", - підсумував він."
Legal-solutions написав:До того ж "Письменник Василь Шкляр вважає, що "в Україні, щоб заробити таке роялті, літератор має продати приблизно по дві книги кожному українцеві враховуючи немовлят, сліпих і неписьменних".
"Це - чергове непорозуміння через те, що наш президент не має уявлення про авторський гонорар", - підсумував він."
notаrk написав:а в мене одні приколи-в понеділок (вихідний!) спеціально мене привіз тато в контору, бо люди ще з четверга мучили-довіренсть на продаж хати від бабки (хата в іншій області, дочка спеціально приїхала з Тернополя щоб забрати ту довіреність), привели бабку, 78 років, нормально виглядає-але не розуміє, забувається (на всі мої питання просто дивилась на мене і нарешті вийшла з кабінету), і всі (дві дочки і внучка) мені доказують, що то хата "просто на неї записана, а гроші давав брат з Америки", а тепер її треба продати, бо необхідні гроші.Ну а мама трохи забувається, ми їй даємо таблетки. ну і шо, не можна довіреність? А сьогодні принесла жіночка довіреність (від сина на адвоката), син не має часу прийти, надрукував сам на компі (передер з колишньої сільрадівської довіреності), а Ви просто завірте!А про возмущання за ціну взагалі мовчу
Скандальную картину пылающей Верховной Рады выставили на показ в Киеве.
На Подоле в Киеве, на ул. Хорива, открылась выставка скандальной картины «Последний день Рады».
На полотне изображена горящая Верховная Рада с депутатами, выпрыгивающими от безвыходности из окон парламента,- передает Цензор.НЕТ.
Отдельные персонажи на полотне - киевляне, выгуливающие собачку, обнимающие во время прогулки в Мариинском парке, снимающие пожар на мобильный телефон,- отмечает bagnet.org.
Как сообщила организатор и координатор выставки, Юлия Филоненко, автор полотна дал согласие на обнародование картины, более того - написал манифест, который был представлен всем пришедшим полюбоваться на изображение парламента, объятого пламенем. Реакция народных депутатов на данную выставку еще неизвестна. Кроме того, как сообщается, ранее картину хотели выкупить, причем с целью уничтожения, у журналиста, которому автор доверил ее на хранение.
Выставка, открывшаяся вечером 17 апреля, продлиться неделю. Все желающие смогут узреть парламент, объятый пожаром, с депутатами внутри.
notаrk написав:Нехай в нотаріаті я порівняно недавно, але висновок зробила зразу-в нотаріуса нема "я Вас прошу зробіть", "по старій дружбі", "а колись мені таке нотаріус робив", "нема часу, неможна пошвидше", "ви все зробіть а я тільки підпишу (особливо договір, а якщо щось не то, а я договір видрукувала на бланки , зареєструвала?)" та ви тут тільки печатку поставте ,ну і ще всяке таке подібне.Нехай я трохи помучусь від своєї бездушності і від того, що "клієнт пішов", зато спатиму спокійно
Вселенная написав:Доброе утро!
Армани и Льолик 5 минут уже угораю с ваших аватарок)))
Вопросик кто-то ездил в тур по Европе на махтобусе?
http://censor.net.ua/photo_news/203560/ ... kieve_foto[*]
(cамое интересное, как всегда, комментарии людёв)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів