FRINN написав:Стосовно надання роз'яснення щодо можливості акціонера видати довіреність на представництво своїх інтересів на загальних зборах акціонерів
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/v7-19323-04
Veдьмо4ка написав:FRINN написав:Стосовно надання роз'яснення щодо можливості акціонера видати довіреність на представництво своїх інтересів на загальних зборах акціонерів
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/v7-19323-04
а я как-то разделяю акционера и участника ООО .. я [цензура], да?
Olyasha написав:Доброго всім дня!
Терміново потрібен зразок довіреності приймання участі у загальних зборах акціонерного товариства
Колеги, буду дуже вдячна за допомогу
FRINN написав:Olyasha, у меня вот есть довіреность на представництво інтересів засновника ТОВ:
"Я, ХХХХХХХХХХХХХХХХХХ, що зареєстрований та мешкаю за адресою: м. Київ, вул. ХХХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, реєстраційний номер облікової картки платника податків ХХХХХХХХХ, паспорт ХХХХХХХ, виданий Ватутінським РУ ГУ МВС України в місті Києві ХХ травня ХХХХ року, на підставі договору доручення попередньо укладеному в усній формі з представником за цією довіреністю уповноважую ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ, що зареєстрований та мешкає за адресою: м. Київ, пр. ХХХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, реєстраційний номер облікової картки платника податків ХХХХХХХХХХХХ, представляти мої інтереси і бути моїм представником в усіх компетентних органах незалежно від їх форми власності та підпорядкування, у тому числі в органах нотаріату, з питань, при вирішені питань, що будуть стосуватися мене як засновника (співзасновника) Товариства з обмеженою відповідальністю «ХХХХХХХХХХХХ»; брати участь у роботі Загальних зборів Товариства з обмеженою відповідальністю «ХХХХХХХ» з усіма необхідними для того правами, голосувати на загальних зборах вищевказаного Товариства від мого імені на умовах йому відомих; здійснювати від мого імені заяви усні та письмові; підписувати від мого імені документи (зокрема протоколи, рішення, довідки, установчі документи чи зміни до установчих документів тощо).
Для чого представнику за цією довіреністю надаю право подавати, підписувати від мого імені та отримувати на моє ім’я всі необхідні для виконання повноважень за цією довіреністю заяви, довідки та інші документи, розписуватись за мене, сплачувати державне мито та збори, оплачувати надані для мене послуги, вносити інші платежі, які будуть необхідними у процесі виконання повноважень за цією довіреністю, а також виконувати усі інші юридично значимі дії пов’язані з виконанням цієї довіреності."
З А К О Н У К Р А Ї Н И Про господарські товариства
Стаття 58. Вищий орган товариства з обмеженою відповідальністю
Вищим органом товариства з обмеженою відповідальністю є
загальні збори учасників. Вони складаються з учасників товариства
або призначених ними представників.
Представники учасників можуть бути постійними або
призначеними на певний строк. Учасник вправі в будь-який час
замінити свого представника у загальних зборах учасників,
сповістивши про це інших учасників.
Учасник товариства з обмеженою відповідальністю вправі
передати свої повноваження на зборах іншому учаснику або
представникові іншого учасника товариства.
Учасники мають кількість голосів, пропорційну розміру їх
часток у статутному капіталі.
{ Частина четверта статті 58 із змінами, внесеними згідно із
Законом N 3263-VI ( 3263-17 ) від 21.04.2011 }
Загальні збори учасників товариства обирають голову
товариства.
Стаття 60. Порядок прийняття рішень загальними зборами учасників товариства з обмеженою відповідальністю
Загальні збори учасників вважаються повноважними, якщо на них
присутні учасники (представники учасників), що володіють у
сукупності більш як 60 відсотками голосів. { Частина перша статті
60 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3095-III ( 3095-14 )
від 07.03.2002 }
Брати участь у зборах з правом дорадчого голосу можуть члени
виконавчих органів, які не є учасниками товариства. Учасники
зборів, які беруть участь у зборах, реєструються з зазначенням
кількості голосів, яку має кожний учасник. Цей перелік
підписується головою та секретарем зборів.
Будь-хто з учасників товариства з обмеженою відповідальністю
вправі вимагати розгляду питання на загальних зборах учасників за
умови, що воно було ним поставлено не пізніш як за 25 днів до
початку зборів.
У випадках, передбачених установчими документами або
затвердженими товариством правилами процедури, допускається
прийняття рішення методом опитування. У цьому разі проект рішення
або питання для голосування надсилається учасникам, які повинні у
письмовій формі сповістити щодо нього свою думку. Протягом 10
днів з моменту одержання повідомлення від останнього учасника
голосування всі вони повинні бути проінформовані головою про
прийняте рішення. { Частина четверта статті 60 із змінами,
внесеними згідно із Законом N 3095-III ( 3095-14 ) від
07.03.2002 }
Голова зборів товариства організує ведення протоколу. Книга
протоколів має бути у будь-який час надана учасникам товариства.
На їх вимогу повинні видаватися засвідчені витяги з книги
протоколів.
колбаска у миня. Счас порежу...щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
Доктор ZAZ написав:FRINN
человек спросил про акционерное общество.
Всё таки набор букав в доверенности акционера и участника общества несколько отличается. Или не так?колбаска у миня. Счас порежу...щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
nonna написав:щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
Доктор ZAZ написав:FRINN
человек спросил про акционерное общество.
Всё таки набор букав в доверенности акционера и участника общества несколько отличается. Или не так?колбаска у миня. Счас порежу...щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
nonna написав:щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
Rissaline написав:nonna написав:щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
Шоколадку есть весной опасно.Нонна, а как же талия?!
FRINN написав:nonna написав:щаз начнется..хотела уйти...посижу есчё..поем шоколодку...
а что начнется? я считаю что не следует сетовать на "различное" мнение нотариусов за толкование ст. 100 ГК, поскольку эта норма сформулирована законодателем крайне неудачно и ее смысл может устанавливаться только путем тщательного системного анализа целого ряда других положений ГК и действующих законодательных актов
.брати участь у роботі Загальних зборів Товариства з обмеженою відповідальністю «ХХХХХХХ» з усіма необхідними для того правами, голосувати на загальних зборах вищевказаного Товариства від мого імені на умовах йому відомих; здійснювати від мого імені заяви усні та письмові; підписувати від мого імені документи (зокрема протоколи, рішення
Olyasha написав:Добрый день! Коллеги, заранее благодарна, очень нужен образец заявления о выдаче Свидетельства о праве на наследство наследникам по завещанию, которое передается другим наследникам, которые не имеют право на наследство, но подали заявление о его принятии.
MG написав:Olyasha написав:Добрый день! Коллеги, заранее благодарна, очень нужен образец заявления о выдаче Свидетельства о праве на наследство наследникам по завещанию, которое передается другим наследникам, которые не имеют право на наследство, но подали заявление о его принятии.
- с трудом въезжаю ... (может день такой ?))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів