net.***! написав:а че энто вы мои фотки архивируете???????????????????????????????? мало мне соли сыпят чтоли ...чуствую що добавить мохут....
Армани написав:net.***! написав:а че энто вы мои фотки архивируете???????????????????????????????? мало мне соли сыпят чтоли ...чуствую що добавить мохут....
да так...один знакомый шейх интересуется
Veдьмо4ка написав:все друг друга нашли и полюбили?! а то я переживаю
net.***! написав:и я в контакте есть
net.***! написав:ну еще Армани модерирует , копирует, архифирует
Доктор ZAZ написав:группа тупорылых риелтЕров заипла уже. Муж продавца в морях, вешают тут: мы другого приедём, телехраму с парахода дадим...а покупец именно к нам притопал. Уроды...свалили нах, слава богу.
Золотая Рыбка написав:меня тама нету. Страничку давно удалила.
Ксюня, из работающих тока я одна!
Редакція журналу«Нотаріат для Вас» приносить свої вибачення за помилки, допущені на сторінках 4 номера нашого видання.
Редакція журналу«Нотаріат для Вас» приносить свої вибачення за помилки, допущені на сторінках 4 номера нашого видання. Так, у рубриці «Запитували-відповідаємо» на сторінках 71-75 всі посилання на Інструкцію про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, затверджену Наказом Міністерства юстиції України від 03.03.2004 № 20/5, є недійсними у зв’язку зі втратою вищезазначеною Інструкцію чинності та мають бути замінені на відповідні положення Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України від 22.02.2012 № 296/5.
Ксюня написав:Надо реестр писать, сил нема, злипаються віченьки, терпнуть рученьки....
на улице солнышко, благодать....всё хочу под окнами клумбочку сделать....цветочков насею, травки хорошей....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів