2.5. Номер спадковій справі присвоюється один раз і складається з порядкового номера, за яким вона зареєстрована в книзі обліку і реєстрації спадкових справ, та зазначається через дріб (дефіс) рік, у якому вона заведена.
zagoruiko написав:А скажіть хто як реєструє в СР, номер пишете 1, чи 1/2012, чи 1-1012.
1/2012
Золотая Рыбка написав:я ложу. Причем ложу так по хронологии -запрос-ответ
Ірин@ написав:Золотая Рыбка написав:я ложу. Причем ложу так по хронологии -запрос-ответ
Рибка, а ответики во входящую регистрируем???? Имеется ввиду всё, что дається на запрос. По логике и витяг БТИ тоже надо регистрировать по вх.)))
notаrk написав:Ірин@ написав:Золотая Рыбка написав:я ложу. Причем ложу так по хронологии -запрос-ответ
Рибка, а ответики во входящую регистрируем???? Имеется ввиду всё, что дається на запрос. По логике и витяг БТИ тоже надо регистрировать по вх.)))
реєструюю відповіді з банків, пенсійного, по землі і БТІ-ні
MG написав:А мне вот после выдачи принесли наследники решение суда (претензия кредитора была).
Теперь видимо надо его зарегистрировать во входящей, чтоб было основание этим же числом закрыть н/дело, коллеги, как считаете ?
...ответы с жеков, земли в 01-16.
3. Племінники спадкодавця спадкують ту частку спадщини, яка
належала б за законом їхнім матері, батькові (сестрі, братові
спадкодавця), якби вони були живими на час відкриття спадщини.
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]