Льолік написав:Сабж.
Золотая Рыбка написав:Товарищи! Вопрос по существу!
Когда пишем в завещании
"заповыт мною прочитаний Вголос " или "Уголос"!
notаrk написав:а як я маю пояснити спадкоємиці, що не видам їй після смерті батька жодного свідоцтва, якщо вона не надасть документів (майна багато, документи у співмешканки батька).слова, закони на неї не діють.вона собі уявляла, що то робота нотаріуса давати всюди запити і шукати майно померлого, і взагалі, в її знайомої була така ж ситуація, нотаріус дала запит в БТІ і видала свідоцтво на квартиру
а у меня сегодня написала на русском вслух...и шо ей сказать....notаrk написав:в мене пишуть вголос, а взагалі як вийде
net.***! написав:а у меня сегодня написала на русском вслух...и шо ей сказать....notаrk написав:в мене пишуть вголос, а взагалі як вийде
notаrk написав:а як я маю пояснити спадкоємиці, що не видам їй після смерті батька жодного свідоцтва, якщо вона не надасть документів (майна багато, документи у співмешканки батька).слова, закони на неї не діють.вона собі уявляла, що то робота нотаріуса давати всюди запити і шукати майно померлого, і взагалі, в її знайомої була така ж ситуація, нотаріус дала запит в БТІ і видала свідоцтво на квартиру
4.14. При видачі свідоцтва про право на спадщину нотаріус обов’язково перевіряє: факт смерті спадкодавця, час і місце відкриття спадщини, наявність підстав для закликання до спадкоємства, якщо має місце спадкування за законом, прийняття спадкоємцем спадщини у встановлений законом спосіб, склад спадкового майна, на яке видається свідоцтво про право на спадщину. На підтвердження цих обставин від спадкоємців витребовуються документи, які підтверджують вказані факти.
4.15. Видача свідоцтва про право на спадщину на майно, яке підлягає реєстрації, проводиться нотаріусом після подання правовстановлюючих документів щодо належності цього майна спадкодавцеві та перевірки відсутності заборони або арешту цього майна.
4.18. Якщо до складу спадкового майна входить нерухоме майно, що підлягає реєстрації (за винятком земельної ділянки), нотаріус вимагає, крім правовстановлюючого документа, витяг з Реєстру прав власності. За відсутності у спадкоємця необхідних для видачі свідоцтва про право на спадщину документів нотаріус роз’яснює йому процедуру вирішення зазначеного питання в судовому порядку.
net.***! написав:та подождите ...сначала они хотят открыть спадкову справу...а хзнамо когда принести все ....то у них суды ...а то майна нема одна микроволновка....
Золотая Рыбка написав:У меня тож такие были...почти 20 запросов в банк па оказался только соведеповские деньги.
А умерший при жизни все на друзей и родственников оформлял, а как умер-те шиш признались!
Доктор ZAZ написав:Доброго утра и хорошего дня!
Как я вас всех уважаю!
Пишу здесь: а про шо тема?
Ай, спасиб! Вы настоящий друг!Stonehenge написав:Доктор ZAZ написав:Доброго утра и хорошего дня!
Как я вас всех уважаю!
Пишу здесь: а про шо тема?
Доктор, я Вам 2000-ю подячку нарисовала!
Золотая Рыбка написав:по месту нахождения. не в Москве же!
Золотая Рыбка написав:так...Я в Полтаве! не забывайте!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів