Армани написав:net.***! написав:трохи перебор но миленько , и то правда краще набагато чем та ебанько....ужас от я таки права шо у меня невестки нет а я ее уже не люблю....от попадется такая профура .....как та....
так теща, а за эту невестку ужо забыли шоли
net.***! написав:трохи перебор но миленько , и то правда краще набагато чем та ебанько....ужас от я таки права шо у меня невестки нет а я ее уже не люблю....от попадется такая профура .....как та....
Ксюня написав:шо за празник?
net.***! написав:Льолик , ну уж там точно перебор ....вы смотрели....и мама учительница тоже......
Ксюня написав:а у нас в школе, типа, специально для нашей школы разработали дизайн формы. и теперь покупать нужно только у школе, будут с каждого мерки снимать и шить...а за лето дитё вырастет-похудеет-потолстеет...никого не интересует
notаrk написав:а завтра останній дзвінок, для моєї малої це мав би бути останній дзвінок в її школі- бо переходить в іншу, спецально пошила одяг, але не зможе піти-їде з танцями на фестиваль зранку (((
net.***! написав:выделиться то одно но в ночнушке прийти....
Армани написав:notаrk написав:а завтра останній дзвінок, для моєї малої це мав би бути останній дзвінок в її школі- бо переходить в іншу, спецально пошила одяг, але не зможе піти-їде з танцями на фестиваль зранку (((
а моя идет и будет танцювать, они со своим другом Мишей как дают концерт, так вся школа угарает)))
notаrk написав:net.***! написав:выделиться то одно но в ночнушке прийти....
зараз дуже рідко можна зустріти дівчину, жінку, в якої добрий смак-якщо золото-то все, що є дома, якщо одяг-все найкраще і т.д. чоловіки "зрештою теж не відстають". знайшла недавно старе фото своєї бабці в молодості-яка блузочка, фасон спіднички, зачіска...красота-і тоді не було ні салонів, ні телевізора, ні такого шаленого вибору одягу
MG написав:чёто мне от слова "школа" настроение гаснет ..
net.***! написав:а я своему сегодня говорю может папа с тобой на последний звонок....а он мне не не надо а то толку с него постоит пять минут пару фоток щелкнет и уйдет тихо, я каже його шукаю очима а його нема
говорит и слезы сдерживает....сама набираю тоже еле не реву....
убила б суку в такие моменты.....
Льолік написав:notаrk написав:net.***! написав:выделиться то одно но в ночнушке прийти....
зараз дуже рідко можна зустріти дівчину, жінку, в якої добрий смак-якщо золото-то все, що є дома, якщо одяг-все найкраще і т.д. чоловіки "зрештою теж не відстають". знайшла недавно старе фото своєї бабці в молодості-яка блузочка, фасон спіднички, зачіска...красота-і тоді не було ні салонів, ні телевізора, ні такого шаленого вибору одягу
Так раньше не было чего надеть, потому и не одевались, занашивали старое до дыр, потому что достать было невозможно. Его просто не было. Даже за деньги. Вы вспомните как брали друг у друга на поносить.
notаrk написав:Льолік написав:notаrk написав:net.***! написав:выделиться то одно но в ночнушке прийти....
Так раньше не было чего надеть, потому и не одевались, занашивали старое до дыр, потому что достать было невозможно. Его просто не было. Даже за деньги. Вы вспомните как брали друг у друга на поносить.
але була стриманість, вишуканість, смак !!!!!а зараз-то капець (ну не всі, але більшість).Як Вам, мужикам, з цього всього вибрати достойне
Льолік написав:MG написав:чёто мне от слова "школа" настроение гаснет ..
Гайдара не любите?
nonna написав:Армани написав:notаrk написав:а завтра останній дзвінок, для моєї малої це мав би бути останній дзвінок в її школі- бо переходить в іншу, спецально пошила одяг, але не зможе піти-їде з танцями на фестиваль зранку (((
а моя идет и будет танцювать, они со своим другом Мишей как дают концерт, так вся школа угарает)))
смотрите...а то допляшутся....
notаrk написав:я свого теж дам у 1 клас у 5 років, 23 жовтня буде 6 (якщо візьмуть), зимиою дам на підготовку, в садіку кажуть, що толковий (зараз йому 4)
да мне всеравно он сам просто говорит так и видно что ему обидно потому как тот внычку уходит....он так и говорит лучшеб вообще не приходил, а дети знаете сейчас какЛьолік написав:net.***! написав:а я своему сегодня говорю может папа с тобой на последний звонок....а он мне не не надо а то толку с него постоит пять минут пару фоток щелкнет и уйдет тихо, я каже його шукаю очима а його нема
говорит и слезы сдерживает....сама набираю тоже еле не реву....
убила б суку в такие моменты.....
Шо вы с дитями делаете? Мне в детстве шоб папы тока поменьше было. А тут слёзы...
знайшла недавно старе фото своєї бабці в молодості-яка блузочка, фасон спіднички, зачіска...красота
notаrk написав:я свого теж дам у 1 клас у 5 років, 23 жовтня буде 6 (якщо візьмуть), зимиою дам на підготовку, в садіку кажуть, що толковий (зараз йому 4)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів