так что писать....Додаток: на 4-х аркушах.
Про вжиті заходи щодо виконання доручення Міністерства юстиції
України повідомити управління юстиції до 14 червня 2012 року.
Legal-solutions написав:Немає місця на стенді...шо робить?
lxkuzmin написав:немае стенда що робить
net.***! написав:так что писать....Додаток: на 4-х аркушах.
Золотая Рыбка написав:net.***! написав:так что писать....Додаток: на 4-х аркушах.
шо Вы провели разъяснительную работу с судьями и они пообещали судить честно и взяток брать не более 100 гривень...
я этот вопрос уже года три задаю.lxkuzmin написав:немае стенда що робить
Доктор ZAZ написав:я этот вопрос уже года три задаю.lxkuzmin написав:немае стенда що робить
Нихто не отвечает
sello написав:Доктор ZAZ написав:я этот вопрос уже года три задаю.lxkuzmin написав:немае стенда що робить
Нихто не отвечает
Отвечаю - на внешней стене конторы. У меня там надряпано и мобильный прокурора и его любовницы, и приемная СБУ, и скока в БТИ "сверху" берут и все остальное, а чего не хватает - люди сами дописывают. Очень удобно (шрифт гораздо больше 14-го) и главное - инфа постоянно обновляется.
Отже, з метою підвищення рівня інформованою і громадян з правових питань, за дорученням Міністерства юстиції України, надсилаємо інформаційне роз'яснення щодо підстав та порядку застосування до- суддів дисциплінарної відповідальності згідно із Законом України «Про судоустрій і стасус суддів", а також інформацію щодо повноважень Міністерства юстиції у сфері судоустрою.
П рошу зазначену інформацію оприлюднити на інформаційних стендах в приміщеннях державних нотаріальних контор та в приміщеннях, що с робочим місцем приватних нотаріусів; а також забезпечити проведення роз'яснювальної роботи під час прийому громадян при порушенні ними вищезазначених питань.
Vatson написав:Отже, з метою підвищення рівня інформованою і громадян з правових питань, за дорученням Міністерства юстиції України, надсилаємо інформаційне роз'яснення щодо підстав та порядку застосування до- суддів дисциплінарної відповідальності згідно із Законом України «Про судоустрій і стасус суддів", а також інформацію щодо повноважень Міністерства юстиції у сфері судоустрою.
П рошу зазначену інформацію оприлюднити на інформаційних стендах в приміщеннях державних нотаріальних контор та в приміщеннях, що с робочим місцем приватних нотаріусів; а також забезпечити проведення роз'яснювальної роботи під час прийому громадян при порушенні ними вищезазначених питань.
я себе представила эту картину-я еще должна провести разъ\снительную работу во время приема граждан по поводу оснований и порядка применения к судьям дисциплинарной ответсвенности....наш минист жжеееееееет не было печали, тут еще нам понаддали разъяснительной работы.....ридаю
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]