я не то шо их варить, но и не пробовала .. никада..
гадасть редкасная каардинальна)))))))))))))))
я не то шо их варить, но и не пробовала .. никада..
lxkuzmin написав:я не то шо их варить, но и не пробовала .. никада..
гадасть редкасная каардинальна)))))))))))))))
MG написав:если похоже на капустняки рассольники то для меня тоже "гадасть" ..
В среднем нечерноземье России проижваетет?notаrk написав:MG написав:если похоже на капустняки рассольники то для меня тоже "гадасть" ..
ну чому? ви напевно просто смачних не їли. ці страви часто в меню моєї родини, особливо зимою
Армани написав:скаардинируйте миня, про шо в теме Эвра пишут?
notаrk написав:я не про щі, а про капусняк з росольником
MG написав:Дохтор, не поверите .. я переборчива... як зараза ... мама в детстве за канафетку просила субчик борщик
lxkuzmin написав:капустняк не ел, а рассрольник пойдет, но щи не люблю с самого детства когда еще в росии жил... говядина капуста... ну это на любителя...
notаrk написав:lxkuzmin написав:капустняк не ел, а рассрольник пойдет, но щи не люблю с самого детства когда еще в росии жил... говядина капуста... ну это на любителя...
капусняк вариться дуже просто-відварюю на бульйоні квашену капусту, плюс морква, петрушка, лавровий лист, в кінці картопля. на тарілку сметану
MG написав:а хто начав ? Нонна ! ... ще й за сосисочки охотничи ...
notаrk написав:Президент Віктор Янукович заявляє, що готовий постати перед судом, якщо будуть докази.
Про це пише Українська правда.
Про це він сказав, відповідаючи на питання британського видання The Time Magazine про те, що опозиція заявляє про те, що його обвинувачують у багатьох злочинах.
"Якщо у них є аргументи, якщо є докази, і не буду утікати від закону", - заявив Янукович.
"Я за себе не боюся. Я багато через що пройшов у своєму житті. І я не боюсь цих судових процесів", - наголосив він.
MG написав:я вчерась тефтели, картошечка молодая, рыбка есть... может салатику ещё и хочецца ретро ... греночки гарячие чесночком молодым капля майонеза сверху полосочку отрезаю мяса криля (в махоньких баночках, раньше по 2 рубля), полосочка памидоры и молотый перчик ... решено.
"Я за себе не боюся. Я багато через що пройшов у своєму житті. І я не боюсь цих судових процесів", - наголосив він.
Dali написав:Про варення з чорниць. Воно корисніше, коли не варити. Перемелюєте чорниці з цукром 1 до 1. Хай постоїт в теплі, поки розчиниться цукор, періодично помішуєте. А потім кришкою накриваєте і в прохолодне місце. Правильно notаrk?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]