Золотая Рыбка написав:Вам что жалко?
так і питають всі (гірко плачу, так жалко...)
![:'( :'(](./images/smilies/ak.gif)
![*WALL* *WALL*](./images/smilies/bu.gif)
доброе утро , копии аттестатов ненуна заверять еще как с того года гражданин ТАБАЧНИК сказал внутри вузиков прийомная комиссия
Legal-solutions написав:а у мене було...приходить жіночка і каже я на маму оформила квартиру - в новобудові, але мама не знає цього . Тепер треба щоб мама подарувала мені цю квартиру...але мами на договорі не треба - не хочу щоб вона знала...давайте без неї зробимо...
Vatson написав:Legal-solutions написав:а у мене було...приходить жіночка і каже я на маму оформила квартиру - в новобудові, але мама не знає цього . Тепер треба щоб мама подарувала мені цю квартиру...але мами на договорі не треба - не хочу щоб вона знала...давайте без неї зробимо...
ухты, а как на маму то умудрилась оформить?
Vatson написав:
Legal-solutions написав:
а у мене було...приходить жіночка і каже я на маму оформила квартиру - в новобудові, але мама не знає цього . Тепер треба щоб мама подарувала мені цю квартиру...але мами на договорі не треба - не хочу щоб вона знала...давайте без неї зробимо...
ухты, а как на маму то умудрилась оформить?
якщо в новобудові, то могло обійтись без нотаріуса, міськрада видала Свідоцтво про право власності, яле все одно-ЯК?
notаrk написав:Золотая Рыбка написав:Вам что жалко?
так і питають всі (гірко плачу, так жалко...)![]()
![]()
Особливо останню-дочка закордоном, лишила КОПІЮ ПАСПОРТА,тисяча пропадає! Далі злосно-обіжено-Ви що думаєте, я Вас просити буду!Грим дверима!(бідні двері, що вони винні
)
net.***! написав:меня тож вопрос мучает заче одаряемому подпись ставить и соглашаться, ну и правда вот захочет мне 1/2 бывший подарить а я уехала и че.....а такое ему может когда нибудь и стукнет в бошку ....
Золотая Рыбка написав:отседь вывод - срочно ищем спонсора!
Люси написав:привет всем, утро не очень доброе, клиенты уже нервы потрепали...обозвали...вот что я за нотариус...требовала какую то оценку, а ее то не надо...другие без нее все согласились сделать, я то уже тоже сделаю...но поезд ушел...
Льолік написав:Люси написав:привет всем, утро не очень доброе, клиенты уже нервы потрепали...обозвали...вот что я за нотариус...требовала какую то оценку, а ее то не надо...другие без нее все согласились сделать, я то уже тоже сделаю...но поезд ушел...
Так шо, оценка вообще не нужна?!
net.***! написав:Льолік написав:Люси написав:привет всем, утро не очень доброе, клиенты уже нервы потрепали...обозвали...вот что я за нотариус...требовала какую то оценку, а ее то не надо...другие без нее все согласились сделать, я то уже тоже сделаю...но поезд ушел...
Так шо, оценка вообще не нужна?!
ждем шоб изменения в исрукцию пришли....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів