Номер повідомлення:#7
Нота
» 08 вересня 2006, 19:19
"Я делаю так: на бланке набираю заявление от собственика, который хочет продать свою часть такого плана: Приватному нотаріусу ________ Від кого (гр., який відчуджує частку) ЗАЯВА Прошу передати гр. (ПІБ кому передається заява), яка мешкає в _________________________________, заяву такого змісту : „ Громадянка (ПІБ кому адресується заява), доводжу до Вашого відома, що я (ПІБ) продаю належні мені на праві власності 18/25 (вісімнадцять двадцять п’ятих) частин жилого будинку, що знаходяться в місті _______________________________________ за 00000,00 (_______________) гривень 00 копійок. Відповідно до вимог ст. 362 Цивільного кодексу Ви маєте право переважної купівлі належної мені (ПІБ) частки жилого будинку як учасник спільної часткової власності, тому прошу Вас не пізніше одного місяця з дня одержання цієї заяви повідомити приватного нотаріуса ___________ міського нотаріального округу ПІБ (нотаріуса), (адреса розташування робочого місця: ____________________________________), про своє бажання чи відмову придбати зазначену частку жилого будинку за вказану суму. У разі неодержання від Вас відповіді по спливу зазначеного терміну, належна мені ПІБ частка жилого будинку буде продана іншій особі” Дата. ПІДПИС :А потом с другой стороны бланка пишу в шапочке кому я передаю заявление и под шапочкой что я такой то нотариус передаю Вам это заявление от такой то такой то о продажи её части дома, но суть заявления уже не переписываю дословно.Пишу номер в реестре .Взыскано платы по ст.31 ЗУ ""про нотариат"" и отправляю письмом с уведомлением.Подпись я нотариально не заверяю.Если я не права, то пожалуйста поправте меня."